Bianca Dragusanu si-a lansat colectia de rochii de seara My Wish, alaturi de Nicoleta Luciu. FOTO

Bianca Dragusanu a debutat cu dreptul in lumea modei. In weekend-ul trecut, roscata si-a lansat colectia de rochii de seara My Wish, apreciata de critici si de public. Alaturi i-a fost viitorul ei sot, Victor Slav, familia, dar si viitoarea nasa de cununie, Nicoleta Luciu.

Desi avea mana in ghips, Nicoleta Luciu nu s-a sfiit sa apara asa la evenimentul Biancai Dragusanu. A purtat o rochie superba, lunga si cu paiete, creata de viitoarea sa fina, iar laudele nu au intarziat sa apara. “Nasa mea, a fost mireasa impecabila a colectiei mele MY WISH!”, a scris Bianca pe pagina sa de Facebook, acolo unde si-a promovat toate piesele colectiei.

Nicoleta Luciu a explicat, ulterior, pe Facebook, ca si-a rupt mana si si-a fisurat 4 coaste, dupa ce a cazut de pe o camila in vacanta, in Cipru.

“Din pacare, in vacanta, am cazut de pe o camila care s-a speriat si mi-am rupt mana dreapta si am 4 coaste fisurate. O sa fiu bine! Va pup, dragii meiprieteni! Aceasta rochie este o creatie Bianca Dragusanu, aseara a avut loc lansarea colectiei”, a scris vedeta pe Facebook.

Bianca Dragusanu a postat pe Facebook mai multe imagini de la eveniment, inclusiv cu mama si sora sa. La una dintre postari a scris ca cel mai mult isi doreste o familie. “O familie… asta este dorinta mea cea mai mare! Cel mai frumos si pretios sentiment este acela de dragoste si siguranta, echilibru si incredere! A fi responsabil, a iubi si a darui iti aduce bucuria suprema a vietii! Iubesc si sunt iubita!”, a scris Bianca pe Facebook. 

Foto: Facebook