Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au intalnit in secret

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au intalnit in secret, duminica trecuta, in casa din comuna Rosu care apartine unui apropiat al fotbalistului, dezvaluie wowbiz.ro. Cei doi au fost surprinsi parasind, separat, acelasi imobil dupa ce au stat aproape doua ore impreuna.

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au intalnit, in urma cu doua zile, in casa unui prieten comun al carui copil a fost botezat de fotbalist si vedeta tv in urma cu cateva vreme. Varianta oficiala a celor doi a fost ca acestia au vrut sa stabileasca detaliile taierii motului cu parintii micutului.

Mai mult, Bianca Dragusanu a transmis prin intermediul celei mai bune prietene faptul ca Victor Slav, logodnicul ei, stia de aceasta intalnire cu Adrian Cristea. Cu toate acestea, sursa citata  a sesizat faptul ca finul a ajuns acasa la ceva timp dupa cei doi parasisera vila din comuna Rosu.

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au anuntat cu cateva zile in urma data cununiei civile, 24 august, insa este interesant care va fi reactia prezentatorului stirilor meteo cand va afla de intalnirea secreta a logodnicei sale cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

Sursa foto: rtv.net