Bianca Dragusanu si Monica Gabor, jefuite de bijuterii pe care le tineau intr-un seif de lux din Bucuresti

Bianca Dragusanu si Monica Gabor au fost, zilele trecute, victimele unui furt ca-n filme. Fosta doamna Columbeanu si inca doamna Slav si-au lasat bijuteriile la o cunostinta, intr-un ansamblu rezidential de fite din Bucuresti, numai ca hotii au prins de veste unde isi tin cele doua dive obiectele de pret, astfel ca in urma cu cateva zile au trecut la fapte, au spart codul seifului si au pus mana pe bijuterii a caror valoare este estimata la aproximativ 200.000 de euro, scrie Libertatea.

Monica Gabor (26 de ani) si Bianca Dragusanu (31 de ani) isi tineau bijuteriile la o prietena de cativa ani. 

“Fata, e imposibil de spart! si-apoi, cine stie ca toate podoabele tale sunt la mine? Asculta-ma, sunt in siguranta! Poti pleca linistita in State, nu trebuie sa cari aurul dupa tine!”, i-ar fi spus prietena Monicai Columbeanu.

Afla aici detalii despre divortul Biancai Dragusanu de Victor Slav

Seiful se deschidea doar ocazional, cand moldoveanca venea in Romania sa-si vada fetita, pe Irinuca (6 ani). Monica Gabor a fost cea care i-a recomandat si Biancai Dragusanu sa-si depoziteze accesoriile de lux in “cel mai sigur seif din lume”.

La inceputul acestei luni, apartamentul prietenei Monicai Gabor, seiful – distrus, iar toate bijuteriile au disparut. Cei de la Libertatea scriu ca in seiful cu pricina se gaseau bijuterii din aur galben, aur roz, aur alb, inele cu diamante, coliere si ceasuri de firma in valoare de aproape 200.000 de euro!

Cea mai mare parte a acestora apartinea Monicai, restul, adica mai putin de trei sferturi, fiind alcatuit din podoabele Biancai si ale proprietarei apartamentului.

Foto: Libertatea