Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au certat rău! Af fi fost și multă agresivitate

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au avut o discuție foarte aprinsă, iar Cristi Brancu a aflat toate amănuntele disputei dintre ei. Potrivit mărturisirilor făcute de prezentatorul TV, unele surse vorbesc că fostul sportiv ar fi fost agresiv cu moderatoarea de la “Te vreau lângă mine”.

“Miercuri spre joi s-au întâmplat niște lucruri foarte interesante! Până la urmă, în stilul în care ea reușește să facă acele lucruri, se pare că Bianca Drăgușanu a reușit să-l scoată destul de mult din sărite pe Tristan Tate, pentru că, trebuie să înțelegeți, ea întotdeauna trăiește din conflict.

Dacă vede doi oameni care se iubesc, uneori se întreabă cum e posibil așa ceva și dacă oamenii ăia sunt normali, pentru că plăcerea ei de a trăi din lucruri care înseamnă scânteie este de înțeles câtă vreme putem să mergem undeva în spate – în spate la o familie, care, la un moment dat, s-a dezbinat: o mamă care a plecat, un tată care a luat-o, dar un tată care a fost de multe ori dur. Și aici poate că s-a lansat și s-a născut un complex a lui Oedip, care a făcut-o pe ea să privească bărbatul prin efigia tatălui ei. Dar nu numai prin asta, ci și faptul că tatăl ei era un om mai ferm, ca să nu zic mai dur.

Și atunci, când un băiat este mai dur, cum este boxerul de rigoare, Tristan Tate, lucrurile pot să devină foarte interesante. În orice caz, încercând foarte mult să îl tachineze, omu’ s-a enervat. A fost o discuție destul de dur, se vorbește – dar nu putem să confirmăm acest lucru și nici să băgăm mâna în foc – că ar fi fost și foarte multă agresivitate.”, a declarat Cristi Brancu în cadrul unei filmări postată pe internet.

La scurt timp după ce s-a certat cu prezentatoarea TV, milionarul britanic a intrat în conflict cu mai mulți turiști israelieni. Scenele dure s-au petrecut într-un club.

Citește și: ANDREEA MANTEA RUPE TĂCEREA. CE SPUNE DESPRE RELAȚIA CU VICTOR SLAV

“Ce s-a întâmplat în acea seară? A fost seara în care el a plecat într-un club, în care, în acel moment, s-a certat cu niște turiști israelieni, care, la un moment dat au ținut la tăvăleală și chiar au avut un conflict cu el, aruncându-se cu gheață în club, omul era foarte nervos. De ce era foarte nervos? Pentru că se certase cu doamna. Doamna a înțeles momentul și din momentul în care el a devenit puțin agresiv, s-a stârnit ceva care exista undeva în copilărie. O afecțiune în plus și o dorință de a cuceri această redută, care este greu de cucerit – așa cum a fost și Adrian Cristea cândva, așa cum au fost și alții, cei care sunt mai răi, ăia sunt foarte interesanți. Că până la urmă, nu degeaba a stat lângă Coco Păun chiar și în momentele în care acesta era foarte dur. Există o anumită fascinație și, din acest motiv, Victor, care era un băiat foarte… și este în continuare un băiat foarte bun, dar care pune niște întrebări firești, a ajuns să fie tatăl copilului și doar atât. El nu a fost acel bărbat care să o stimuleze și din alte puncte de vedere.

Ocazie cu care ea a apărut sexy cu fetele în club, nu a mers cu el, fiecare, unul într-o parte, altul în cealaltă. De neînțeles, având în vedere că vedem doi oameni botic în botic tot timpul, cel puțin în ultima perioadă. Și atunci, ea a declanșat atacul, așa cum știe ea să o facă. Nu întâmplător a doua zi dimineața, în timp ce el încă era nervos, a apărut o știre (…) cum că Bianca Drăgușanu se gândește la căsătorie. (…)”, a mai spus Cristi Brancu.

Sursa foto: click.ro