Bianca DRAGUSANU si Victor SLAV ar putea prezenta impreuna o emisiune, la Pro TV

Proaspat divortati, Bianca DRAGUSANU si Victor SLAV si-au dat seama ca tot impreuna castiga mai bine. La doua luni de la despartirea cu acte, dupa ce au aparut impreuna de sarbatorile de Paste in emisiunea “Magia Dansului” de la Pro TV, cei doi se gandesc sa faca tandem la o cunoscuta emisiune produsa tot de studiourile din Buftea.

In urma cu cateva zile, Bianca DRAGUSANU si Victor SLAV ei au plecat in vacanta in Turcia, impreuna cu un alt cuplu, potrivit celor de la Libertatea. Gurile rele spun ca au plecat sa petreaca o vacanta gen “divortul de miere”, dat fiind ca luna de miere tot n-au apucat sa o tina. Insa intre ei nu mai e nimic, dovada fiind gesturile reci cu care se trateaza unul pe celalalt.

Citeste si: VICTOR SLAV A PLANS IN MOMENTUL IN CARE A SEMNAT ACTELE DE DIVORT

Astfel, potrivit unor surse citate de Libertatea, Bianca DRAGUSANU si Victor SLAV figureaza in carti ca prezentatori ai emisiunii “Dansez pentru tine!”. Cei doi ar urma sa le ia locul lui Stefan Banica jr si Iuliei Vantur. Asta in conditiile in care Stefan Banica jr s-a suparat foc cand a aflat ca i se va taia din salariu. La randul ei, Iulia Vantur e mai mult plecata in India, situatia ei fiind nesigura in ceea ce priveste continuarea proiectului “Dansez pentru tine”.

Asadar, cortina nu s-a lasat peste mult-mediatizatul cuplu Bianca DRAGUSANU si Victor SLAV, care a vandut foarte bine si s-a umplut de bani de p urma scandalurilor care s-au tinut lant inca dinainte de nunta.

Serban Huidu o ataca pe Bianca Dragusanu. Vezi motivul