TEAPA! BIANCA DRAGUSANU si VICTOR SLAV au iesit in PIERDERE la BOTEZUL fiicei lor

Bianca Dragusanu a declarat in nenumarate randuri ca se considera o femeie implinita, deoarece are o fetita superba si un iubit care o sprijina. Vedeta a mai spus ca experienta de mamica a schimbat-o complet, iar ieri a trecut printr-un carusel de emotii, fiindca a avut loc crestinarea micutei Sofia Natalia, informeaza Cancan.ro.

Cu toate ca blondina a cheltuit o suma impresionanta pentru organizarea botezului micutei Sofia Natalia, aproximativ 22.000 de euro, iar la eveniment au sosit in jur de 100 de invitati, suma totala stransa din darul acestora a fost una cu mult mai mica decat ce a scos din buzunar Bianca: doar 8000 de euro, conform unor surse din anturajul vedetei! La aceasta suma s-au adaugat si niste jucarii, precum si alte daruri. Cea mai importanta zi de la nasterea Sofiei a fost ziua de duminica pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav, care si-au crestinat fetita. A urmat o petrecere ca-n basme la un restaurant de lux, iar vedeta a tinut ca aceasta sa fie un eveniment cat mai discret.

Printre vedetele invitate s-au numarat Oana Roman si Daniela Crudu, fosta colega a Biancai de pe vremea cand era asistenta TV in emisiunea lui Capatos. Nu doar vedeta s-a implicat in organizare, si Victor a mers la biserica si a vorbit cu preotul, mai ales ca avea niste temeri in privinta momentului de la biserica, cand copilasul este bagat in cristelnita. Insa, cei doi indragostiti nu au de ce sa-si faca vreo grija din punct de vedere financiar, chiar si cu un botez, fiindca Bianca isi castiga banii din propria afacere dupa ce a renuntat la cariera in televiziune, iar pe acelasi drum a pornit si Victor Slav, cunoscut drept “Baiatul de la Meteo”.

Sursa text: cancan.ro