Bianca Dragusanu si Victor Slav, intr-o ipostaza cum rar i-ai vazut

Apropiatii cuplului Bianca Dragusanu – Victor Slav fac tot felul de dezvaluiri cu privire la relatia dintre cei doi. Daca pana acum majoritatea declaratiilor nu au fost in favoarea Biancai si lui Victor, de aceasta data o buna prietena deturneaza toate zvonurile despre un posibil divort.

La o zi dupa intalnirea dintre Bianca Dragusanu si Adi Cristea, roscata si prezentatorul de la Meteo au fost in vizita la o prietena foarte buna, Madalina Apostol, scrie Libertatea.

Bianca si Victor s-au rasfatat cu dulciuri, au glumit si s-au sarutat, semn ca sunt fericiti. Madalina Apostol spune ca cei doi nu au vorbit niciodata despre despartire.

“Bianca si Victor Slav sunt fericiti impreuna si se iubesc foarte mult, au multa incredere unul in celalalt. Exact in ziua cand lumea ii dadea divortati, ei au fost la mine acasa. Am facut clatite si briose si le-au mancat cu pofta. Nu au vorbit niciodata despre despartire. S-au jucat cu cei doi baieti ai mei, pentru ca le plac copiii foarte mult”, a declarat Madalina Apostol, pentru Libertatea.

Foto: fpeople.ro