Bianca Dragusanu si Victor Slav vor avea doua perechi de nasi

Bianca si Victor sunt impreuna de sase luni si cu toate ca putini ar fi dat sanse de reusita relatiei lor, cei doi s-au inteles din ce in ce mai bine si sunt foarte aproape de a-si uni destinele.

Bianca si Victor vor avea doua perechi de nasi la nunta, dintre care una este formata din perechea Nicoleta Luciu – Zsolt Csergo, iar cea de-a doua – un cuplu din Deva, buni prieteni cu viitorii miri.

Bianca a publicat o fotografie pe o retea de socializare in care apar cea de-a doua pereche de nasi. “Chiar si a doua NASA poarta rochiile mele! Va iubesc tareeee”, a scris Bianca la comentariul fotografiei cu pricina.

Dupa nunta, se gandesc sa devina si parinti. Nu au preferinte, baiat sau fata: “Sanatos sa fie! Sau pot fi si doi copii”, a declarat Victor Slav, care a tinut-o in permanenta de mana pe logodnica lui.

Roscata ii va deveni sotie lui Victor Slav in toamna, intr-un cadru restrans. “Plang des, da, este adevarat, dar asta pentru ca am multe pe cap. E emotionant si cand ma gandesc la nunta ma sensibilizez”, a recunoscut Bianca intr-un interviu pentru “Povestiri Adevarate”, de la Acasa TV.

Sursa: Pro TV