Bianca Drăgușanu, ”tăvălită” de Claudia Pătrășcanu: ”A făcut prostituție în…….”

Bianca Drăgușanu este ținta unui atac devastator venit din partea Claudiei Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, actualul iubit al asistentei de televiziune.

Cântăreața a lansat o serie de acuzații grave la adresa blondinei, Claudia susținând că Gabi i-a spus despre Bianca este o ”prostituată” care a practicat vrăji pentru a nu se mai putea desprinde de ea. Mai mult, Drăgușanca i-ar interzice omului de afaceri să-și viziteze copiii.

„Să nu uităm de unde a plecat. E o femeie ce a fost ținută de un clan mare din România asta. A fost împărțită în toată Europa să facă prostituție. Cum aș putea eu, Claudia Pătrășcanu, vreodată să mă pun pe o canapea cu o asemenea speță de om? Niciodată în viața asta”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru jurnaliștii de la spynews.

„N-am să-l uit când a venit în casa mea și mi-a descris-o pe câți bani a luat-o în Maldive și că e o prostituată de care nu mai scapă, care i-a făcut vrăji, că a găsit menajera niște ace înfipte în pernă. M-a rugat din suflet să-l duc la preot, ca să-l scape de ea. Și tot n-a putut să scape.

Nu mai are scăpare. Din păcate pentru el, nu mai are scăpare. Nu am să-i permit acestei individe – un nimic de om – să vorbească despre copiii mei, despre cât cheltuie Gabi (Bădălău – n.r.) cu copiii mei. Îi e teamă că nu mai are bani? Că dă Gabi (Bădălău – n.r.) mai mult copiilor decât îi dă ei?

Gabi (Bădălău – n.r.) plătește încă școala copiilor. Nu mie. Copiilor. Care e problema ei? Vrea să i-o plătească ei, copilului ei? De ce o interesează pe ea copiii mei? Să stea cuminte în banca ei”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru SpyNews.ro.