BIANCA DRAGUSANU trece printr-o suferinta CUMPITA! FOTO

Bianca Dragusanu s-a mandrit aseara, in emisiunea “Un show Pacatos” de la Antena 1, cu show-ul “Splash”, a carei prezentatoare este, insa a facut si cateva dezvaluiri din culise, unele de-a dreptul socante.

Bianca s-a aratat de-a dreptul incantata de revenirea in trustul Intact, desi a recunoscut ca Dan Capatos a fost cel care a pus o vorba buna pentru ea, iar apoi a povestit ce a patit in timpul filmarilor la emisiunea “Splash”.

Citeste si: BIANCA DRAGUSANU are probleme cu legea

Fosta asistenta a lui Dan Capatos a dezvaluit cum a ajuns sa fie desfigurata, dupa ce a sarit in apa, desi medicul i-a interzis asta, iar mai apoi a prezentat drept dovada cateva fotografii de pe telefonul mobil.

Roscata a decis sa sara in apa de la o inaltime destul de inalta si nestiind cum sa faca acest lucru s-a lovit foarte tare la fata. Astfel fosta asistenta a ajuns sa fie de nerecunoscut.

CITESTE SI: BIANCA DRAGUSANU REVINE IN TELEVIZIUNE

“M-am lovit efectiv cand am sarit in apa, dar asta a fost nimic fata de cate s-au intamplat acolo cu alte vedete. Imi era si rusine sa ma vait. Cand am vrut sa ies din apa n-am vazut scara si m-am lovit si in tibie de am stat numai cu gheata”, a spus Bianca in emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1.