Bianca Dragusanu, casatorie aranjata cu Victor Slav? Nunta ar putea fi anulata, daca se va dovedi ca totul a fost o regie!

MODEL, BIANCA DRAGUSANU, IUBIRE, BRATE, VICTOR SLAV, DOVADA, POZA, FACEBOOK, DIVORT

Nu este pentru prima data cand se vehiculeaza tot mai intens informatia ca Bianca Dragusanu s-a casatorit cu Victor Slav pentru bani si spectacol. Cea care jongleaza in continuare cu viata ei ar fi trebuit sa obtina destui bani din casatoria cu Victor Slav, intr-atat incat nu-si mai faca griji pentru viitorul ei, cel putin pentru o perioada.

Dupa esecul obtinerii unui post de prezentatoare la o emisiune televizata si fara sa obtina din nunta cu Victor suma de bani planuita initial, Bianca Dragusanu face un gest aparent nebunesc si pleaca la Paris cu Adrian Cristea, fostul iubit. Suparat la culme de relatia zgomotoasa, dar fara tinta, cu Bianca, Victor Slav decide sa-i ceara divortul si face acest lucru public, la postul Pro TV. 

Revenita in tara dupa escapada de la Paris cu Adi Cristea, Bianca Dragusanu iese in cateva emisiuni televizate la televiziunea care a consacrat-o si “arunca pisica” in curtea lui Victor. Ea il acuza ca a ranit-o trimitandu-si mesaje cu Anda Adam inca din primele doua saptamani de casatorie si isi explica iesirile cu Adi Cristea ca pe un gest al unei femei ranite. 

Totodata, Bianca dezvaluie ca a stabilit cu Victor Slav sa divorteze chiar din noaptea Anului Nou, astfel ca la momentul plecarii la Paris era o femeie libera.

Acum, mai multe voci spun ca Bianca Dragusanu s-a casatorit cu Victor Slav pentru a obtine faima si bani. Daca se va dovedi asta, nunta ar putea fi anulata, acest lucru putand fi facut de un martor sau chiar de unul dintre soti.

Potrivit Codului Civil, casatoria incheiata in alte scopuri decat acela de a intemeia o familie este lovita de o nulitate absoluta. Asadar, chiar daca unul dintre soti a fost de buna credinta si si-a dorit aceasta casatorie, e nevoie de amandoi in aceasta ecuatie. Asadar este suficient ca doar unul dintre soti sa fi urmarit un alt scop decat acela de a-si intemeia o familie pentru ca nunta sa fie declarata nula.

Nulitatea este cu atat mai prezenta in cazul in care ambii soti au urmarit un alt scop decat acela de a intemeia o casatorie. Daca se va dovedi ca nunta dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav a fost aranjata, atunci nu ar mai putea fi vorba despre un divort.