Bianca Jurca si Smiley, o poveste de iubire inventata de presa?

Bianca Jurca, fosta sefa de cabinet a lui Valeriu Tabara, ar  avea o frumoasa poveste de dragoste cu nimeni altul decat celebrul cantaret Smiley. Cel putin asta au scris ziarele de scandal, desi Smiley a recunoscut recent ca este un tip timid, astfel ca, dupa despartirea de Laura Cosoi, nu s-a mai implicat in nicio relatie.

Invitata in emisiunea Wowbiz, Bianca Jurca a facut dezvaluiri despre presupusa sa relatie cu Smiley si a povestit cu lux de amanunte cum a ajuns sa se intalneasca cu indragitul artist.

“In momentul in care m-a vazut, a simtit un tremur. Stiam cine e, sentimentul a  fost cutremurator. Ne-am intalnit pe aeroport, el venea de la Timisoara, mergeam spre Bucuresti. In autobuz mi-a zambit, eu i-am zambit inapoi, il stiam, el nu stia cine sunt. Imi place ca artist, dar niciodata nu am spus Wow imi place Smiley! Am ajuns la Bucuresti, eu m-am oprit in parcare sa-mi astept prietena, iar el a trimis pe cineva sa ma intrebe daca vreau sa ma duca acasa. L-am refuzat pentru ca asteptam pe altcineva. I-am dat nr de telefon la cerinta prietenului lui, el statea ascuns in masina, nu avea curaj sa coboare. De presa s-a ferit. I-am dat numarul apoi am plecat”, a povestit focoasa PDL-ista.

“Apoi m-a sunat, am discutat si m-a invitat in oras. I-am spus ca nu pot, ca trebuie sa ajung acasa. Intre timp am sunat prietena si am intrebat-o daca mergem la film cu Smiley. Pentru ea mai mult. Am vorbit cu el, am luat doua bilete, am mers la film. A venit cu un prieten, eu am stat langa Smiley. Am stat la film, o comedie nasoala, pe parcursul filmului nu cred ca am schimbat doua vorbe. S-a terminat filmul, am plecat impreuna, multe persoane ne priveau si ne gandeam ca o sa ne fotografieze cineva. Apoi am mers in parcare. Singura discutie a fost de la sala de cinema in parcare. Am vorbit despre ce face fiecare, mi-a spus ca e foarte obosit. L-am intrebat de ce e asa tacut. Mi-am spus ca probabil este foarte obosit. Am urcat in masina si i-am spus unde sa ma lase. L-am rugat sa-mi asculte melodia si sa-si dea o parere. Cand i-am spus ca sunt o persoana publica oarecum, s-a cam schimbat. Ne-a lasat la restaurant si acolo s-a terminat tot. Nu ne-am mai auzit de atunci”, a spus Bianca.