BIAS 2014. Tot ce trebuie sa stii despre cel mai tare SHOW AVIATIC din Romania

BIAS 2014. Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS) 2014, cel mai tare eveniment de acrobatie aeriana din Romania, are loc in acest weekend (21-22 iunie) pe Aeroportul Baneasa.

BIAS 2014. Evenimentul se anunta unul de anvergura si reuneste 100 de piloti si parasutisti de elita si 100 de aeronave. Totodata, organizatorii au anuntat ca la show-ul aerian au fost invitate echipe de acrobatie aeriana consacrate la nivel mondial, dar si echipe autohtone care vor face deliciul spectatorilor.

BIAS 2014 program sambata. Din motive meteorologice, show-ul programat pentru data de 21 iunie va avea loc duminica, 22 iunie.

Citeste si: FESTIVALUL DE PARASUTISM “BUCHAREST SKYDIVING BOOGIE”, LA O NOUA EDITIE

Sambata, spectatorii vor putea urmari antrenamentele oficiale ale pilotilor si pot vizita expozitia de aviatie generala. In cadrul expozitiei vor fi expuse avioane MIG 21 Lancer, Spartan C271, IAR 99 Soim, un elicopter militar Puma M, dar si tehnica de lupta: radare, sisteme de lansare a rachetelor sol-aer etc. Concertul Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup va avea loc in cursul serii de maine.

BIAS 2014 program duminica. Spectacol aerian si continuarea expozitiei de aviatie generala. Aceasta din urma ramane deschisa pana la ora 21.00.

La spectacolul aerian vor evolua ca invitati speciali: Baltic Bees, formatia letona cu un stil de pilotaj unic in lume si Luca Bertossio, campion mondial la acrobatie cu planorul.

Citeste si: 1 IUNIE-ZIUA COPILULUI: UNDE TE POTI DISTRA ALATURI DE COPILULUI TAU

Totodata, spectatorii vor mai fi incantati de Jurgis Kayris, campion mondial la acrobatie aeriana, Flying Bulls, artisti ai zborului acrobatic, dar si de nume consacrate din elita acrobatiei aeriene a Romaniei precum Aeroclubul Romaniei sau Iacarii Acrobati.

Intrarea publiculuila BIAS 2014 este liberă. Accesul se face prin Romaero. 

Sursa foto: bias.aero