BIBLIA DIAVOLULUI contine SECRETE INCREDIBILE! OMENIREA in PERICOL? GALERIE FOTO

Biblia Diavolului este o carte misterioasa despre care se credea ca ar contine toate secretele omenirii si ca a fost scrisa pentru a tine inchisa puterea necuratului, noteaza jurnalistii de la National Geographic.      

Dar de ce oamenii medievali credeau ca cel care a scris Biblia Diavolului si-a vandut sufletul pentru a o putea redacta? „Biblia diavolului” este un volum care cantareste aproximativ 75 de kilograme, despre care se crede ca a fost scris de un singur calugar de-a lungul a zeci de ani in secolul al XIII-lea. Un intreg Vechi Testament si Nou Testament si o serie de lucrari seculare pe langa aceasta constituie Biblia Diavolului, aceasta fiind este o enciclopedie a cunoasterii medievale.

Exista foarte multe teorii cu privire la aceasta „carte”, printre care si foarte multe speculatii, conform carora, mana calugarului ar fi fost „calauzita” chiar de Diavol.

A primit numele de „Biblia diavolului” din ilustratia diavolului gasita la pagina 290. Se crede ca este singura biblie a erei sale care il descrie pe Satana. Acolo este diavolul, aratand mai mult ca un personaj de desene animate intr-un scutec. Legenda spune ca biblia ar fi fost scrisa intr-o singura noapte, deoarece calugarul ar fi facut un pact cu Diavolul. Din aceasta poveste reiese ca insusi Satana ar fi scris-o, aceasta teorie fiind explicata de multitudinea de imagini prezente, care il infatisaza.

Sursa foto: National Geographic