BICA a cerut sa nu mai fie chemata la instanta. Avocata: Aceasta situatie ingrata a demolat-o ca om

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, aflata in arest preventiv pentru acuzatii de coruptie, a solicitat sa nu mai fie adusa la instanta, decat cand se cere sa fie audiata, informeaza B1 TV.

Avocat Alinei Bica, Laura Voicu, a precizat ca aceasta este in stare de soc din cauza arestarii.

“Bica este in stare de soc. Aceasta situatie ingrata a demolat-o ca om, nu mai suporta sa fie adusa in boxa, sa stea, lumea sa se uite la dansa”
, a spus Laura Voicu, adaugand ca Bica a pland in sala de judecata.

CITESTE SI: LAURA VOICU, avocata ALINEI BICA: Nu exista decat denuntul formulat de domnul Mihailescu

Inalta Curte de Justitie si Casatie (ICCJ) a hotarat miercuri arestarea preventiva pentru 30 de zile in cazul fostului Sef al ANAF, Serban Pop, si a fostei Sefe a DNA, Alina Bica.

Procurorii ii acuza pe cei doi de infractiuni de coruptie.

Mai exact, ancheta spune ca Serban Pop i-ar fi cerut omului de afaceri Horia Simu 1,5 milioane de euro, amenintandu-l cu arestarea. Acesta spunea ca are legaturi la DIICOT si poate influenta o solutie in dosarul lui Simu pentru suma de 1,5 milioane euro.

In cele din urma, cei doi s-au inteles pentru suma de 80.000 de euro, pentru care au fost incheiate contracte de asistenta juridica. Alti 150.000 de euro i-au fost inmanati lui Pop intr-un plic.

CITESTE SI: ALINA BICA si SERBAN POP, arestati preventiv pentru 30 de zile

Unul dintre intermediarii din acest caz este fostul consilier al Alinei Bica, Florentin Mihailescu, care ar fi primit 20.000 de euro, dintre care 17.500 de euro ar fi ajuns la Alina Bica. Fosta sefa a DIICOT a primit mita in apartamentul sau.