Biciclesti inchide traficul pe Kiseleff! Vezi cand te poti plimba cu bicicleta in centrul Capitalei

GeoBateSaua si Asociatia “Bate Saua Sa Priceapa Iapa” organizeaza, sambata, 3 mai, o noua editie BICICLESTI din 2014, intre orele 10.00 si 18.00, pe bd. KISELEFF, interval in care TRAFICUL este oprit.

O noua plimbare cu BICICLETELE, cu rolele, trotinetele sau pur si simplu la pas este intotdeauna binevenita, bucurestenii fiind asteptati si in aceasta minivacanta de 1 Mai, pe bulevardul KISELEFF, sa redescopere strada fara masini, aglomeratie sau poluare.

Citeste si: IMAGINEA CARE ARATA CUM POATE FI REZOLVATA PROBLEMA TRAFICULUI IN BUCURESTI. FOTO IN ARTICOL

GeoBateSaua si Asociatia “Bate Saua Sa Priceapa Iapa” invita bucurestenii in 2014 la editiile BICICLESTI. Initiativa BICICLESTI a putut fi pusa in aplicare dupa ce ProSport si Gandul au lansat in toamna anului trecut o campanie de strangere de adeziuni, campanie la care Primaria Capitalei a raspuns afirmativ si a devenit partener al evenimentului, acceptand sa inchida CIRCULATIA AUTO pe toata lungimea bulevardului KISELEFF.

Citeste si: BICICLESTI 2014, AMANAT DIN CAUZA VREMII NEFAVORABILE

“Bate Saua Sa Priceapa Iapa” este o asociatie nonprofit, infiintata in 2004 si militeaza pentru promovarea bicicletei si a transportului alternativ. Asociatia militeaza pentru promovarea traditiilor cultural-artistice, turismului sportiv, activ si de aventura si a turismului rural, ecologic si istoric.

Sursa foto: gandul.info