Bilantul negru al TRAGEDIEI DE LA COLECTIV a ajuns la 61 de MORTI dupa ce o pacienta aflata in Germania a MURIT

Numarul deceselor in urma incendiului din CLUBUL COLECTIV a ajuns la 61, dupa ce una dintre persoanele grav ranite in tragedia petrecuta in seara de 30 octombrie A DECEDAT IN GERMANIA, conform TVR.

Pacienta avea 36 de ani si fusese transferata in Germania in urma cu o luna, de la Spitalul Bagdasar-Arseni. Conform TVR, ea se afla in stare grava, suferind complicatii digestive si trecand prin multiple interventii chirurgicale. Ultimul deces al unei persoane ranite in incendiu a survenit pe 22 noiembrie, atunci cand Alexandru Hogea, in varsta de 19 ani, a murit intr-o clinica din Viena.

Incendiul din CLUBUL COLECTIV devine, astfel, cea mai mare tragedie petrecuta in Romania de la caderea regimului comunist, ca numar al persoanelor decedate, depasind accidentul aviatic de la Balotesti, petrecut pe 31 martie 1995. Atunci, prabusirea unei aeronave TAROM tip Airbus 310 s-a soldat cu moartea tuturor celor 60 de persoane aflate la bord.

CITESTE SI: DOSARUL COLECTIV: INCA 30 DE ZILE DE AREST LA DOMICILIU PENTRU PIROTEHNIST SI PATRONII DE LA FIRMA DE ARTIFICII

61 de persoane au murit si alte 120 au fost ranite dupa ce un incendiu a pornit in seara de 30 octombrie, in CLUBUL COLECTIV din Capitala, acolo unde aproximativ 400 de persoane participau la concertul trupei Goodbye to Gravity.

11 persoane sunt cercetate in ancheta tragediei, dintre care 8 se afla in arest: cei trei actionari ai clubului, doi fosti angajati ISU Bucuresti-Ilfov, patronii si un angajat al firmei care a livrat artificiile din cauza carora a pornit incendiul, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si alte doua angajate ale Primariei Sectorului 4.