Biletele la meciul dintre Astra si Steaua au pret de Liga Campionilor

Patronul Ioan Niculae si presedintele executiv Dinu “Vama” Gheorghe de la Astra Giurgiu s-au tinut de cuvant si incearca cu orice pret sa ii faca pe suporterii echipei Steaua Bucuresti sa renunte la deplasarea pe arena “Marin Anastasovici” pentru partida restanta din etapa a II-a dintre cele doua echipe, care va avea loc sambata 21 decembrie.

Astfel, oficialii formatiei Astra Giurgiu au anuntat faptul ca biletele vor costa, indiferent de loc si pozitionare 100 de lei, iar la loja pretul este dublu, 200 de lei. Aceasta masura este menita sa ii determine pe suporterii ros-albastrilor sa renunte la deplasarea de la Giurgiu.

Nici cei care vor ajunge la meci, sambata seara, nu vor avea viata usoara, patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, declarand la finele partidei de miercuri de pe National Arena ca ii asteapta pe “derbedeii” din galeria Stelei sa-i bata.

Pana la urma, aceasta este o atitudine suta la suta damboviteana, o masura care tradeaza dusmania dintr-un fotbal in scadere, macinat de scandaluri si de razbunari puerile si fara rost.

Restanta din etapa a II-a a Ligii I dintre Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti se va disputa, sambata 21 decembrie, cu incepere de la ora 18.30 pe arena “Marin Anastasovici” din orasul de la Dunare.

Sursa foto: economica.net