Biletul unic Metrorex – RATB pus în vânzare începând de duminică! Cât va costa

Biletul unic pentru Metrorex și R.A.T.B va fi pus în vânzare, începând de duminică. Noile titluri de călătorie pot fi achiziționate de la punctele de vânzare ale ambelor companii, informează un comunicat Metrorex.

Biletul unic Metrorex – R.A.T.B este recomandat călătorilor care utilizează mai mult de două mijloace de transport ale celor doi operatori. Cu aceste carduri se pot efectua călătorii multiple cu metroul și mijloacele de transport de suprafață ale R.A.T.B , într-un interval de 60 de minute.

Ultima validare se poate efectua cu un minut înainte de expirarea perioadei stabilite, de o oră și permit călătoria până la capătul liniei R.A.T.B. sau până la ieșirea din stațiile Metrorex.

Citește și: NOUL MERS AL TRENURILOR 2017/2018 INTRĂ ÎN VIGOARE ÎN ACEST WEEKEND ANUNȚĂ CFR CĂLĂTORI

Costul biletului unic este alcătuit din: costul biletului R.A.T.B în valoare de 1,30 lei, costul biletului Metrorex în valoare de 2,50 lei la care se adaugă costul cardului și cheltuielile cu mentenanță, se arată în comunicatul.

Noile titluri de călătorie:

– Bilet unic 60 minute (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. și Metrorex) – 5 lei;
– Bilet cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. și Metrorex) – 34,00 lei;
– Abonament de o zi (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. și Metrorex) – 17,00.

Sursa foto: realitatea