Bill Gates a răbufnit! Miliardarul a avut o reacție dură referitoare la teoriile conspiraţiei care circulă despre el și pandemie

Bill Gates s-a săturat de teoriile conspirației care leagă numele său de pandemia de coronavirus și a avut o primă reacție extrem de dură la adresa celor care sunt convinși că miliardarul american are legătură directă cu haosul creat la nivel global de COVID-19.

Bill Gates a acordat un interviu jurnaliștilor de la Reuters în care se declară uimit de volumul uriaș al teoriilor conspirației pe această temă, miliardarul catalogându-le, tranșant, „nebune” şi „malefice”.

„Nimeni nu ar fi prezis că eu şi dr. Fauci am fi atât de proeminenţi în aceste teorii cu adevărat rele”, a mai afirmat co-fondatorul Microsoft. „Sunt foarte surprins de asta. Sper să dispară”, a continuat Bill Gates. Conform scepticilor,

Bill Gates și Anthony Fauci ar fi creat pandemia de coronavirus pentru a controla oamenii. Cei doi ar vrea astfel să profite de răspândirea coronavirusului şi vor să folosească vaccinurile pentru a introduce microcipuri în oameni.

„Oamenii chiar cred asta?  Va trebui să ne lămurim cum s-a ajuns aici… Cum se schimbă comportamentul oamenilor şi cum am putea să reducem acest lucru?”, a declarat miliardarul american. „Sunt încântat de echipa pe care Biden a ales-o pentru a aborda criza sănătăţii”, a mai declarat Bill Gates, care s-a declarat încântat și de faptul că Statele Unite s-au realăturat Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Bill Gates a oferit cel puţin 1,75 miliarde de dolari pentru răspunsul global la pandemia de coronavirus. Suma include asistenţă pentru unii producători de vaccinuri, diagnostice şi tratamente potenţiale.

Sursa foto: washington post