Bill Gates și soția sa și-au făcut provizii de câțiva ani! Au știut că vine pandemia?

Miliardarul Bill Gates și soția sa, Melinda, și-au umplut cămara cu produse alimentare încă de acum câțiva ani. Melinda Gates a recunoscut acest lucru într-un interviu acordat celor de la CNBC.

Spre deosebire de majoritatea populației globului care a fost luată prin surprindere de pandemia de coronavirus, cuplul miliardar format din Bill și Melinda Gates a fost pregătit cu multă vreme înainte de declanșarea acesteia.

„În urmă cu câţiva ani am vorbit despre acest lucru: Ce s-ar întâmpla dacă nu va mai fi apă potabilă? Ce s-ar întâmpla dacă nu s-ar mai găsi suficientă mâncare? Ce vom face? Cum ne vom descurca?…. Ne-am pregătit şi am cumpărat mâncare pe care am pus-o în cămară, în cazul în care vom avea nevoie, şi acum suntem toţi în aceeaşi situaţie”, a spus Melinda Gates, potrivit cnbc.com.

Totodată, soția lui Bill Gates a recunoscut că ea și familia sa fac parte dintre cei norocoși și privilegiați. „Suntem conştienţi că suntem privilegiaţi. Când ne spunem rugăciunea seara, suntem recunoscători că avem ce să punem pe masă, spre deosebire de alte familii din lume care nu au şansa aceasta”, a concluzionat Melinda Gates.

După declarațiile făcute de Melinda Gates suspiciunile și așa existente în privința lui Bill Gates s-au înmulțit. Foarte multă lume este de părere că miliardarul nu a fost străin de apariția pandemiei de coronavirus. Mai ales că, el declara în 2018 că „lumea ar trebui să se preocupe de apariţia unei pandemii, la fel cum s-ar preocupa în cazul unui război”, potrivit site-ului cnbc.com.

Fundaţia lui Bill şi Melinda Gates a oferit 250 de milioane de dolari în lupta contra coronavirusului.

Sursa foto: new york times