Binance a încheiat un nou parteneriat care vizează soluții împotriva spălării banilor

Binance a încheiat un parteneriat cu furnizorul de soluții de monitorizare a blockchain-ului, Elliptic, pentru a-și spori conformitatea cu reglementările în cadrul extinderii sale internaționale, a anunțat CoinDesk, pe 2 mai.

Ca parte a planurilor de a asigura operațiuni în țări noi cu reglementări diferite referitoare la criptomonede, Binance va utiliza Elliptic pentru a se asigura că poate respecta diferitele cerințe din partea autorităților.

Șeful Binance, Samuel Lim, spune că noul parteneriat se va concentra pe soluții împotriva spălării banilor (AML).

Luna trecuta, bursa Binance a reusit să încheie un alt parteneriat cu echipa de analiză a blockchain, CipherTrace, axându-se și pe AML, după ce autoritățile de reglementare din Malta au aprobat activitățile filialei Binance din această țară.

“Selectarea soluției CipherTrace ca soluție de securitate va spori capacitatea noastră de extindere și va crea o mai mare încredere în rândul utilizatorilor, autorităților de reglementare și instituțiilor financiare”, a spus Lim la acea dată. El a continuat: “Acest parteneriat va sprijini programul nostru existent de conformare la nivel mondial în materie de AML și ne va ajuta să ne extindem pe noi piețe în modul cel mai compatibil”.

Tranzacția a urmat încă o altă mișcare de la Binance din martie, care a implicat inițierea managementului riscului IdentityMind. Astfel, Binance încearcă să lanseze integral ecosistemul de tranzacționare descentralizat, numit Binance DEX, în lunile următoare.