Binance oferă o recompensă de 250.000 de dolari pentru arestarea unor unor hackeri

Platforma de tranzacționare a crypto monedelor Binance oferă o recompensă echivalentă cu 250.000 dolari pentru arestarea hackerilor implicați în incidentul din 7 martie, se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit anunțului, prima persoana care furnizează informațiile care vor conduce la arestarea hackerilor, în orice jurisdicție, va primi recompensa în Binance Coin (BNB), care este tranzacționată și utilizată pe platforma Binance. Dacă există mai multe surse de informații care conduc la arestările finale, recompensa poate fi împărțită între acele surse. În comunicat, Binance subliniază importanța unui efort concertat de combatere a criminalității și a comportamentului lipsit de etică în comunitatea criptografică:

Citește și: CE SUNT ȘI CUM SE REALIZEAZĂ SCHIMBURILE CENTRALIZATE DE CRYPTO MONEDE. GHID COMPLET PE ÎNȚELESUL TUTUROR

“Pentru a ne asigura o comunitate crypto sigură, nu putem doar să ne apărăm. Trebuie să prevenim în mod activ orice caz de hacking înainte de a apărea, precum și să prinderea delicvenților în cauză. Chiar dacă încercarea de hacking împotriva lui Binance de pe 7 martie nu a avut succes, este clar că a fost un efort pe scară largă, organizat. Acest tip de faptă trebuie descurajat. “

Pe lângă actuala recompensă, Binance a alocat 10 milioane de dolari în crypto monede pentru viitoarele recompense împotriva oricărei încercări de hacking a Binance. Binance a invitat, de asemenea, și alte platforme de tranzacționare a crypto monedelor să le urmeze exemplul. “Protejarea fondurilor investitorilor este și a fost dintotdeauna prioritatea noastră!”, au adăugat cei Binance.

Utilizatorii au avertizat compania Binance asupra încălcării securității după ce au observat comportamentul tranzacțiilor neregulate și neautorizate în conturile lor. Metoda utilizată de hackeri rămâne neclară, deși unii utilizatori au susținut că un compromis posibil al cheilor API ale utilizatorilor ar putea explica modul în care hackerii au ocolit sistemul de autentificare cu doi factori al lui Binance. Binance a reluat activitățile de tranzacționare a doua zi, 8 martie.