BISERICA DE GHEATA de la Balea Lac se pregateste pentru a primi VIZITATORI

Singura BISERICA DE GHEATA din Romania, cea de la peste 2.000 de metri altitudine din Masivul Fagaras, in zona turistica Balea Lac, este deja gata, urmand sa fie sfintita joi, pe 29 ianuarie, la ora 12.00, au anuntat proprietarii complexului de gheata de aici.

Citeste si: Balea Lac: Cine sunt PRIMII turisti care si-au rezervat camere in HOTELUL DE GHEATA

“Joi, 29 ianuarie 2015, la ora 12,00, va fi oficiata slujba de sfintire a Bisericii de Gheata de la Balea Lac. Biserica va fi sfintita de preoti ai Bisericii Ortodoxe Romane si ai Bisericilor Evanghelica, Greco-Catolica si Romano-Catolica. Biserica de gheata este construita in fiecare iarna la Balea Lac, pentru toti credinciosii care isi doresc sa aiba un loc de rugaciune in varful muntelui. Cei mai temerari indragostiti aleg Biserica de Gheata de la Balea Lac pentru a avea o nunta de neuitat, iar parintii indragostiti de munte aleg acest loc unic in lume pentru a-si boteza copiii. Biserica de Gheata de la Balea Lac isi va deschide portile pentru toti credinciosii, imediat dupa slujba de binecuvantare”, se arata intr-un comunicat remis miercuri presei.

Citeste si: CASCADA BIGAR, transformare SPECTACULOASA in urma gerului. GALERIE FOTO

Deocamdata, turistii pot doar sa viziteze BISERICA DE GHEATA de la Balea. In vecinatatea ei se afla cateva igluuri si un hotel de gheata, singurul de acest fel de la noi din tara.