BISERICA s-a umplut de BANI, NEIMPOZABILI, dupa PELERINAJUL la MOASTELE SFINTEI PARASCHEVA

Reteta financiara a BISERICII ORTODOXE ROMANE (BOR), cu ocazia pelerinajului la moastele SFINTEI PARASCHEVA, s-a ridicat la 5 milioane de euro, informeaza bzi. Banii au intrat in conturile bisericii de la oamenii care au venit sa se inchine la racla SFINTEI PARASCHEVA, insa sumele platite de credinciosi sunt mai mari, daca punem la calcul si banii de cazare sau transport.

De platit au platit chiar si persoane care au fost aduse cu forta in biserica pentru a scapa de duhurile rele.  Si persoanele demonizate au venit la racla SFINTEI PARASCHEVA, mai ales ca se spune ca pe 14 octombrie o exorcizare face minuni.

CITESTE SI: PREAFERICITUL DANIEL ARE UN SALARIU URIAS. PATRIARHUL BOR ESTE REGELE BUGETARILOR

Pelerinajul credinciosilor la ramasitele sfinte au insemnat un PROFIT important pentru BISERICA ORTODOXA ROMANA (BOR), noteaza bzi. 5 milioane de euro sunt banii pe care i-a incasat Biserica de la oameni, bani veniti din donatii, pomelnice, sau vanzarea obiectelor bisericesti. Fonduri neimpozitabile.

Pentru cei care au indurat vremea rea, cheltuielile au fost mai mari, pentru ca au mai dat cateva milioane de lei pe transport si cazare pentru aproape o saptamana de pelerinaj. La Iasi cozile de pelerini s-au intins pe mai bine de 3 kilometri.

CITESTE SI: MITROPOLIA MOLDOVEI SI A BUCOVINEI STA PE UN MUNTE DE BANI

Sursa foto: bzi