Bistrita-Nasaud: Trei masini distruse si patru raniti intr-un accident rutier

Un accident grav a avut loc in localitatea bistriteana Dumitra, in urma evenimentului trei masini fiind distruse si patru persoane au fost ranite. Accidentul s-a produs din cauza neatentiei unui sofer de 24 de ani care a pierdut controlul volanului.

Un accident rutier grav s-a produs in judetul Bistrita-Nasaud dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului intr-o curba a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu o alta masina, aceasta la randul ei ricosand intr-un alt treilea autovehicul.

Din cauza accidentului produs pe DN 17C, care leaga Bistrita-Nasaud cu Maramures, traficul a fost blocat aproximativ o ora si jumatate. In urma coliziunii, patru persoane au fost ranite, doua dintre ele suferind rani mai grave si au fost transportate la spital, informeaza postul Romania Tv.

“Cauza producerii accidentului, conform declaratiilor martorilor oculari, a fost patrunderea pe contrasens a unui autoturism care se deplasa spre Bistrita-Nasaud. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa” a declarat politistul Vasile Andries pentru sursa citata.

Sursa foto: rtv.net