Bitcoin atinge 9.000 de dolari pe măsură ce piețele Crypto continuă să obțină câștiguri constante

Bitcoin (BTC) cochetează cu prețul de 9.000 de dolari, iar Ethereum (ETH) a sărit de 630 de dolari, pe măsură ce prețul crypto monedelor continuă să crească, potrivit datelor de la Coin360.

BTC se tranzacționează în prezent la aproximativ 8.977 dolari, după ce a atins, duminică, pragul de 9.000 de dolari, în creștere cu aproape 2%, în decursul unei perioade de 24 de ore. Potrivit CoinMarketCap, dominanța BTC este în jur de 38,4%, în scădere de la un nivel lunar în jur de 44%.

ETH a crescut cu 5% în ultimele 24 de ore, fiind tranzacționat la aproximativ 637 USD, un nivel pe care l-a atins ultima dată pe 14 martie.

Citește și: INDIA: UN ANGAJAT AL BURSEI COINSECURE A FURAT MONEDE BITCOIN ÎN VALOARE DE 3,3 MILIOANE DE DOLARI

Dintre primele zece monede de pe CoinMarketCap – care sunt toate în creștere – Bitcoin Cash (BCH) și IOTA având cele mai semnificative majorări, în creștere cu 9 și 10% . BCH se tranzacționează pentru aproximativ 1.240 de dolari, iar IOTA în jur de 2.08 dolari la această oră.

Capitalul total de piață al tuturor crypto monedelor se apropie de 400 de miliarde de dolari, mai precis 397 de miliarde de dolari în momentul publicării acestei știri. Ultima dată când plafonul total de piață a ajuns la acest punct de preț a fost la începutul lunii martie.

În weekend-ul recent încheiat au apărut câteva vești potențial bune pentru reglementarea crypto monedelor. De exemplu, în India, o companie crypto a depus o cerere împotriva Reserve Bank of India (RBI) pentru decizia lor anterioară de a pune capăt tranzacțiilor cu crypto monede, susținând că interdicția este neconstituțională. RBI are termen până în 24 mai să răspundă la această petiție, care apoi va fi publicată de către Înalta Curte din Delhi.