Bitcoin este o tehnologie, nu o oportunitate de afaceri, spune CEO-ul TRON

Criticile la adresa Bitcoin (BTC) este o mișcare greșită, a declarat directorul executiv al rețelei blockchain TRON, Justin Sun, într-un interviu pe 13 martie.

Vorbind despre o rețea din piața criptomonedelor, Sun, care este și CEO al BitTorrent după ce compania a cumpărat rețeaua de partajare a fișierelor în iunie 2018, a declarat că apelul lor către generația tânără a rămas neschimbat.

“Chiar dacă Warren Buffett, nu-i place lui Bitcoin, eu cred că este o ocazie foarte bună pentru generația tânără”, a spus el. Sun a adăugat: “Cred că Bitcoin este o tehnologie mai degrabă decât o oportunitate de afaceri.”

Sun a oferit exemple de soluții de scalare Bitcoin, în principal Rețeaua Lightning, ca dovadă a capacității celei mai mari criptomonede de a remodela evoluția internetului. “Cred că ne confruntăm cu următorul val al internetului”, a rezumat el.

Adversarii recunoscuți ai Bitcoin, în special directorul executiv al JPMorgan Jamie Dimon alături de Warren Buffett, s-au dovedit a fi obosiți de fluctuația criptomonedei în ultima vreme. Luna trecuta, JPMorgan a provocat o agitație când a dezvăluit o formă de token digital in-house pe care o numește JPM Coin pentru diverse proceduri interbancare.