Magistratul Ionut Matei, care judeca cazul Bivolaru, amenintat cu excluderea din justitie

Magistratul Ionut Matei, care judeca dosarul lui Gregorian Bivolaru, sustine ca a primit o scrisoare de amenintare prin care i se sugereaza sa dea “o solutie blanda”, altfel semnatarii documentului autointitulati “cei indignati” il vor elimina din justitie. In tot acest timp, procurorii care judeca cazul Bivolaru au cerut, vineri, pedepse maxime pentru acesta, chiar si de 12ani de inchisoare.

Ionut Matei este presedintele completului de la ICCJ, el fiind cel care judeca dosarul lui Gregorian Bivolaru. 

Semnatarii scrisorii spun ca ar avea cinci dosare despre magistratul Ionut Matei. Acestia il anunta pe magistrat ca nu se vor opri decat atunci cand acesta va fi dat afara din justitie, “si poate nici atunci”.

“Arma noastra de baza in ceea ce va priveste este dezvaluirea in regim de urgenta a tuturor adevarurilor deranjante, socante care va privesc si care va vor distruge destul de repede imaginea (deja botita) de judecator integru. Asa cum veti vedea, stim cu mult mai mult despre dumneavoastra decat va puteti imagina (si vom continua sa strangem fara incetare cat mai multe dovezi de tot felul care va incrimineaza)”, se mai arata in scrisoare.

“La cinci zile dupa ce veti fi dat afara din justitie, trei dintre noi vom veni personal sa va spunem: Iata ca s-a intamplat ceea ce v-am spus atunci”, se mai arata in scrisoare.

Bivolaru ar putea fi condamnat la 12 ani de inchisoare

Completul de trei magistrati format din presedintele Ionut Matei si judecatorii Cristina Rotaru si Ioana Bogdan a reluat, vineri, dezbaterile in dosarul Bivolaru in care au hotarat anterior reanalizarea intregului caz la instanta suprema.

Un procuror a cerut vineri pedepse cu inchisoarea orientate spre maximum in cazul lui Gregorian Bivolaru, pentru act sexual cu un minor, trafic de minori si perversiuni sexuale, si o pedeapsa cu suspendare pentru complicele acestuia, care a incercat sa-l scoata din tara pe fondatorul MISA.

Scrisoarea era adresata “Domnului judecator Ionut Matei, URGENT SI EXTREM DE IMPORTANT!!!!!”.

“Va rugam sa cititi cu o foarte mare luare aminte aceasta scrisoare ce va este adresata, nu spre a va ameninta, ci spre a TRAGE UN UTIL SEMNAL DE ALARMA Ca SUNTETI PE CALE SA FACETI O IMENSA NEDREPTATE. Nu este bine sa va jucati (intocmai ca un DUMNEZEU CRUD SI TIRANIC) cu viata si libertatea unui om nevinovat. Cititi cu atentie si luati aminte, acum, pana nu va fi prea tarziu atat pentru Gregorian Bivolaru cat si pentru dumneavoastra! Inca mai este timp sa evitati ceea ce ulterior va deveni inevitabil”, se arata in introducerea scrisorii.

Semnatarii scrisorii spun ca judecatorul Ionut Matei ar fi pe cale sa faca “o imensa nedreptate” prin presupusa condamnare a lui Gregorian Bivolaru, context in care asupra magistratului vor fi pornite, spun acestia, actiuni de defaimare si eliminare din justitie.

“Cat suntem inca pe pace va uram bine v-am gasit! Va apropiati de momentul in care veti savarsi o imensa nedreptate datorita comenzilor primite (stiti de la cine si aflati ca noi de asemenea stim de la cine) aruncandu-l dupa gratii pe profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Aceasta va fi insa (pentru dumneavoastra) o amara victorie si, asa cum veti vedea la scurt timp dupa aceea, noi cei indignati la culme de toate abuzurile, despotismele si excesul de zel indopat cu ura de care ati dat de foarte multe ori dovada vom intra dupa aceea in actiune. stiti foarte bine ca nu sunteti nici un inger si nici o usa de biserica, asa ca, dat fiind cameleonismul si fatarnicia imensa ce va caracterizeaza, noi cei indignati vom incepe (la randul nostru) sa va demascam rand pe rand toate potlogariile, toate greselile descalificante, toate bubele si toate ilegalitatile mai mari sau mai mici pe care le-ati facut”, se mai arata in scrisoare.

Semnatarii scrisori sustin ca ar avea pregatite cinci dosare despre magistratul Ionut Matei, care ar urma sa fie facute publice, rand pe rand, in mass-media, atunci cand vor considera “necesar”.

Foto: Digi 24