BIVOLARU, un FLAUSAT! 5 POZITII de YOGA cu care poti castiga un CONCURS PORNO GALERIE FOTO

Nu numai ca te ajuta sa obtii silueta mult visata, dar poate fi si o sursa bogata de idei pentru momentele intime in doi. Yoga iti poate lucra musculatura si in momentele intime petrecute alaturi de partener. Iata cateva pozitii care merita incercate in timpul partidei de sex!

Pozitia 1

Intinde-te pe spate si ridica picioarele, cuprinzandu-ti talpile cu mainile. Departeaza picioarele si ofera-i iubitului pozitia perfecta pentru o penetrare usoara.

Pozitia 2

Este una dintre cele mai cunoscute pozitii yoga, cunoscute sub denumirea Adho Mukha Svanasana. Ofera aceeasi placere ca tehnica doggy style, insa presupune mai mult efort. Bratele trebuie sa fie la acelasi nivel cu umerii, sprijinindu-te in palme. Tine spatele drept, pentru o postura corecta, in timp ce iubitul te penetreaza din spate.

Pozitia 3

O postura mai dificila, dar care merita incercata. Incepe aceasta pozite stand in picioare, cu ele departate. Apleaca-te usor in fata, sprijinindu-te in maini. Aceasta pozitie este ideala si pentru sexul oral, partenerul putandu-se strecura printre picioarele tale. Poti experimenta si cu picioarele mai stranse.

Pozitia 4

Intinde-te pe spate si pune perne in jurul tau, apoi departeaza picioarele, cu talpile apropiate si cu genunchii sprijinindu-se de perne. Iubitul tau se va aseza deasupra, fiind cel care stabileste ritmul si adancimea penetrarii. Aceasta postura se aseamana cu pozitia misionarului, permitand contactul vizual. Relaxeaza-te, respira adanc si lasa-te purtata de val.

Pozitia 5

Aceasta pozitie, cunoscuta sub numele de Urdhva dhanurasana, este recomandata femeilor foarte elastice. Cu toate ca este foarte dificila, cu siguranta iti va condimenta viata sexuala. Partenerul se poate pozitiona deasupra sau sub tine, in functie de imaginatia de care dispuneti.

Sursa text: eva.ro