BLACK FRIDAY 2013: Accesorii pentru tablete

Daca tot se apropie Black Friday, este o buna idee ca in Vinerea Neagra sa va achizitionati si cateva accesorii pentru tableta.

Tabetele sunt din ce in ce mai populare si in Romania, insa utilizatorii uita, in cele mai multe cazuri sa isi accesorizeze acest gadget. Site-ul yoda.ro ne prezinta cateva accesorii care nu trebuie sa lipseasca de langa tableta noastra.

Prima alegere ar trebui sa fie una care sa iti protejeze investitia facuta intr-o tableta. Deci, primul pas de facut in Vinerea Neagra e sa cauti o husa de protectie. Daca nu te multumesc husele oferite de producatori, poti incerca o multime de variante, atat pentru iPad cat si pentru tabletele cu Android.

Urmatorul pas pentru cei care vor sa-si transforme tableta intr-un gadget cu adevarat productiv e tastatura. Acestea pot fi disponibile atat pentru iPad, sau Android, cat si pentru Windows 8.

Mai tineti minte vechiul stylus? Daca vrei sa desenezi, sa faci schite sau sa iei notite ca la scoala, macar sa o faci cu stil. Sub forma de stilou, pix sau chiar creion, acestea vin intr-o varietate de culori si sunt compatibile cu iOS, Android si Windows 8. Pentru Android, Samsung Galaxy Note 10.1 e campioana la acest capitol si vine cu un stylus inclus. La fel si Surface de la Microsoft. Daca iPad tot nu vine cu un stylus integrat, atunci de ce sa nu-ti iei unul viu colorat, de la WACOM, cu care sa-ti notezi ce produse mai trebuie sa cumperi cu ocazia Black Friday sau Cyber Monday?

Sursa foto: yoda.ro