BLACK FRIDAY 2013: Alina Plugaru a facut o propunere incitanta pentru doua vedete de televiziune de Vinerea Neagra

Alina Plugaru a anuntat participarea celui mai luxos salon de masaj erotic din Romania la ofertele promotionale de Black Friday din acest an oferite in ultima zi de vineri a lunii, pe data de 29 noiembrie. 

“Stiu ca anul trecut baietii de la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani si-au incercat norocul de Black Friday la un salon de masaj erotic si au ramas dezamagiti ca nu au gasit nicio oferta speciala cu aceasta ocazie. As vrea sa transmit ca ii astept, impreuna cu 12 domnisoare superbe, pe Razvan si Dani la salonul meu cu o oferta speciala de Black Friday la masaj erotic. De altfel, toti clientii care vor veni in 29 noiembrie la salonul din Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B vor beneficia de un bonus de 25 % la orice serviciu de masaj erotic respectiv prelungirea duratei unei sedinte de masaj de la 60 la 75 minute”, a declarat Alina Plugaru pentru libertatea.ro.

“Contactul intim este exclus sub orice forma la salonul Mon Amour ! Domnisoarele ofera un masaj erotic de calitate iar frumusetea, farmecul si priceperea lor ofera clientilor senzatii mult mai placute decat cele clasice, printr-un contact sexual”, a mai spus Alina Plugaru.