BLACK FRIDAY 2013: Ce sfaturi sa urmezi ca sa faci cumparaturi reusite

Black Friday, ziua marilor reduceri, este organizata anul acesta, oficial, pe 29 noiembrie, desi unele magazine au anuntat si alte date in care vor avea reduceri de Vinerea Neagra.

Black Friday aduce reduceri mari in magazine, insa unele oferte pot sa fie inselatoare sau sa va atraga atat de mult textul ofertei incat sa cumparati un produs chiar daca nu aveti nevoie de el. Site-ul adevarul.ro, a intocmit un ghid pentru cei care doresc sa cumpere rational de Black Friday.

Cont pe mai multe site-uri de Black Friday – Inainte de Black Friday, faceta-va cont pe mai multe siteuri. Daca vreti sa platiti cu cardul, adaugati-va datele de pe acum. Nu trebuie sa pierdeti timpul atunci creând cont sau sa va salvati datele.

Incercati si magazinele offline – Daca nu va merge cu magazinele online sau daca nu aveti timp sa stati pe internet, incercati sa faceti cumparaturi si la magazine offline care vor organiza promotii de Black Friday.

Alternativele de Black Friday – Nu va bazati doar pe magazinele cunoscute. Documentati-va si descoperiti si alte site-uri care nu vor fi la fel de accesate si care pot sa ofere reduceri la fel de bune.

Wish List-ul e important – Pe orice site aveti o lista de produse pe care le memorati pentru mai tarziu. Puneti produsele pe care le urmariti de Black Friday pe lista astfel incat sa mergeti la punct ochit si sa comandati mai repede.

Folositi pagini alternative nu doar prima pagina a unui site de Black Friday – Nu intrati doar pe pagina principala a unui site in ziua de Black Friday. Folositi pagini de produs sau profilul vostru personal.

Nu cumparati produse pe care nu le cunoasteti doar pentru ca sunt reduse – E important sa va documentati daca nu va pricepeti foarte mult la tehnologie. Nu dati click doar pentru ca e mai ieftin sau pentru ca are reducere de 50%. Unele produse nu vor merita.

Apelati la prieteni – Grupati-va din timp si gasiti omul care se pricepe cel mai bine la tehnologie. El va va oferi sfaturi. De asemenea, puteti sa ii dati banii si el comanda ceea ce e mai bine pentru dumneavoastra.

Produsele mici au si ele reduceri interesante de Black Friday – Uitati-va si la produse mici de Black Friday. Vor fi e-readere ieftine, carduri de memorie, stick-uri care merita cumparate si de care sigur aveti nevoie pe viitor.