BLACK FRIDAY 2013: Specialistii cred ca peste 5 milioane de romani vor cumpara produse reduse

Specialistii din domeniu spun ca peste 5 milioane de romani vor fi vineri in magazine sau pe internet ca sa caute produsul visat la cel mai mic pret posibil in 2013. Ii asteapta zeci de depozite pline pana aproape de refuz, adica sute de mii de metri cubi de marfuri. Mii de camioane si mii de angajati care vor lucra non-stop in urmatoarea perioada.

Asa arata un Black Friday mutat de majoritatea comerciantilor de la noi pe data de 22, desi in restul lumii se tine pe 29 noiembrie.

De la un an la altul, Black Friday se transforma intr-un spectacol de vanzari. Pontul nostru: anul acesta fiti cu ochii pe ofertele de albe, adica electrocasnicele mari, masini de spalat, congelatoare, frigidere, aragazuri, toate vor primi reduceri de cel putin 25% pana la jumatate din pretul raft. Magazinele promit stocuri de cel putin cateva sute de bucati pentru fiecare produs.

Black Friday inseamna vanzari de doua luni intr-o singura zi. EMag, cel mai mare magazin online de la noi, tinteste vanzari de 22 de milioane de euro in mai putin de 24 de ore. Toata piata va insemna insa dublu, adica un nou record pentru tara noastra.

Black Friday 2013 ar putea fi momentul perfect cand sa faci stocuri cu hrana pentru animalul de companie sau poate sa iei scutece pentru cel mic, ori gadgetul perfect pentru iernile romanesti.

Milioane de produse vor fi cumparate intr-o singura zi, iar presiunea se va muta apoi, instant pe curieri. Promisiunea inseamna livrari la timp pentru Mos Nicolae.

Marirea programului de lucru la 24 de ore si cresterea personalului din depozit cu aproximativ 40% credem ca va garanta livrarea in 72 de ore.

Dupa revolutia de anul trecut, cu bune si rele, toti comerciantii spun ca s-au pregatit pentru un Black Friday si mai bun. Promit stocuri cel putin duble si site-uri care nu vor ceda la fel de usor ca anul trecut.

Sursa foto: heavy.com