BLACK FRIDAY 2013. Stocuri de peste 1.000.000 de euro la produse IT&C

Black Friday 2013: pentru al doilea an consecutiv, QuickMobile, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori oficiali de produse IT&C din Romania, intra in cursa reducerilor.

De Black Friday, QuickMobile pregateste discounturi de pana la 99% la cea mai mare parte din telefoane, accesorii, tablete si servicii. Astfel, peste 500.000 de vizitatori sunt asteptati sa intre pe quickmobile.ro, reprezentand o crestere de 250%, comparativ cu 2012, scrie realitatea.net. Volumul discounturilor operate de companie la evenimentul de anul trecut s-a ridicat la 1,3 mil. lei.

Astfel, pe 29 noiembrie, la ora 00.00, o gama diversificata de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii va fi disponibila la QuickMobile, compania pregatind stocuri masive de produse si servicii, iar serverele si personalul sunt gata sa raspunda, in mod onorabil, tuturor cererilor clientilor si sa satisfaca, rapid si eficient, toate comenzile.

“Compania noastra dispune de un stoc propriu de peste 1.000.000 de euro in orice moment, iar pentru acest eveniment s-au pregatit si stocuri separate. Mai mult, QuickMobile organizeaza in fiecare weekend o campanie similara cu Black Friday, numita “Reduceri de QuickEnd”, declara Matei Tiboc, CMO QuickMobile.