BLACK FRIDAY 2016: Cele mai NEOBISNUITE PRODUSE cumparate de ROMANI

BLACK FRIDAY 2016 a provocat o frenezie a cumparaturilor pentru romani. Iar in afara de produsele care se afla in mod traditional la reducere in aceasta perioada, unele magazine au avut discount-uri si la cateva lucruri neobisnuite pentru astfel de evenimente, informeaza Ziare.com.

BLACK FRIDAY 2016. Printre ofertele insolite s-a numarat un diamant de 1,5 carate, montat pe un inel de aur de 18 carate, care se afla in oferta eMag la pretul de 59.850 de lei, redus cu 30%. Retailer-ul a mai vandut, pana la ora 12:00, monede si lingouri de aur care cantaresc in total peste 10 kg, dar si o masina de curatat strada de 94.000 de euro, precum si o autoutilitara de deszapezit de peste 70.000 de euro.

BLACK FRIDAY 2016. De asemenea, magazinul online a avut in promotie 1.000 de contracte de furnizare de energie electrica oferite de E.ON Romania – cu primele 6 luni in care factura e zero – care s-au epuizat inca din primele ore. Pe de alta parte, evoMAG a scos la vanzare de BLACK FRIDAY 2016si autoturisme marca Ford, Skoda si Seat, cu reduceri de pana la 25%. Site-ul are ca specific principal piata electroIT, asa ca automobilele nu fac parte din oferta sa de zi cu zi.

BLACK FRIDAY 2016. Mecanismul achizitiei unui autoturism de pe site e urmatorul: clientii trebuie sa intre in cont, sa plateasca taxa de rezervare a autoturismului, in valoare de 4.999 de lei, dupa care vor fi contactati de un reprezentant evoMAG pentru finalizarea tranzactiei. De asemenea, site-ul ofera si reduceri de 15% la apartamente, in parteneriat cu un ansamblu rezidential. Si nu e singurul care are promotie la locuinte. Platforma Storia.ro, detinuta de Olx.ro, are reduceri de pana la 27% pentru 200 de case, apartamente, terenuri si spatii comerciale, de Black Friday 2016.

Sursa foto: realitatea