Black Friday 2020. Vinerea Neagră, unul dintre evenimentele care nu vor fi afectate de pandemia de coronavirus

Black Friday 2020 se apropie cu repeziciune anul acesta și retailerii au pregătit o ofertă extrem de variată, care include chiar și teste rapide pentru noul coronavirus. Românii își vor putea cumpăra absolut orice cu numai un simplu click, deși data vinerii negre este la fel de ambiguă la fel ca și în anii precedenți.

Black Friday 2020 va fi un pic diferită în acest an conform predicțiilor făcute de specialiști. Astfel, bătălia reducerilor nu se va mai da, exclusiv, pe piața produselor electrocasnice, componentelor IT și a mașinilor. Pentru că vin tare din urmă cei care au mizat pe un business online pe piața articolelor de îmbrăcăminte.

Black Friday 2020 are ca dată oficială în România ziua de 13 noiembrie însă mai mulți retaileri au anunțat că vor da startul reducerilor de prețuri încă de miercuri, 11 noiembrie, în timp ce alții vor aștepta ultima zi de vineri a acestei luni. Cert este faptul că tot mai multe branduri cunoscute autohtone și din străinătate se înghesuie să ofere românilor reduceri substanțiale.

Dacă tradiția americană s-ar respecta atunci Black Friday ar trebui să aibă loc în ziua de după a apatra zi de joi a lunii noiembrie adică în data de 27 noiembrie 2020. Conform experienței din anii trecuți, în România este mai mult decât sigur că vor exista două perioade de reduceri de prețuri care vor acapara două sfârșituri de săptămână sub denumirea generică de Black Weekend 2020.

Black Friday 2020 este unul dintre evenimentele anului care nu va fi deloc influențat de pandemia de coronavirus. Această veritabilă sărbătoare a cumpărăturilor on-line va umple din nou buzunarele retailerilor pentru că românii care prețuiesc reducerile sunt atrași ca de un magnet de Vinerea Neagră.

Sursa foto: BBC