“Black Widow”, primul film Marvel interzis copiilor? Ce se aude despre pelicula cu Scarlett Johansson

Marvel nu ar exclude că “Black Widow” să fie interzis copiilor sub 13 ani. Deși studiourile nu vor să dezvăluie nimic despre faza a 4-a a filmelor cu super-eroi, specialiștii estimează că “Black Widow” să apară în mai 2020, având-o pe Cate Shortland regizoare.

Se știu foarte puține lucruri despre filmul “Black Widow”. Au existat zvonuri că acesta va fi poveste de origine, urmând să exploreze modul în care tânără asasina a ajuns să lucreze pentru S.H.I.E.L.D. Dacă ar fi așa, filmul ar urmă să spună o poveste mult mai întunecată decât celelalte producții Marvel de până acum.

Natasha Romanoff aka Black Widow nu a făcut un secret din faptul că a ucis în trecut, în perioada în care a fost antrenată de serviciile rusești pentru a se transforma într-o asasină letală.

Citește și: HUGH JACKMAN POATE INTRA ÎN CARTEA RECORDURILOR. PERFORMANȚA REUȘITĂ DE INTERPRETUL LUI WOLVERINE

Potrivit lui Charles Murphy de la “That Hashtag Show”, primele zvonuri despre un film “Black Widow” au apărut în 2017, iar atunci cei de la Marvel își puneau problemă dacă să-l facă mai întunecat. Există, de asemenea, speculații că Marvel ar putea alege să lanseze un brand nou, asemănător cu “Marvel MAX” sau “Marvel Knights”, care imprima benzi desenate mai dure. E posibil că filmele cu rating R să poată fi distribuite sub acel brand.
Natasha Romanoff a fost recrutată că asasina când avea doar opt sau nouă ani, iar în 1998 și-a câștigat o reputație teribilă. Ea le-a atras atenția celor de la S.H.I.E.L.D., care l-au trimis inițial pe Hawkeye să o omoare.

Acesta, zguduit de tinerețea țintei, a decis să îi dea o șansa pentru a-și spăla păcatele. Dacă această este într-adevăr povestea pe care Marvel speră să o spună, atunci publicul ar putea avea parte de un asasin copil și, cel mai probabil, de un adolescent care a fost instruit să folosească sexul că pe o armă. O evaluare R-adică un film interzis copiilor sub 13 ani-ar fi foarte potrivită.

Până în acest moment însă, nu avem de-a face decât cu speculații, întrucât Marvel nu a confirmat că filmul va fi într-adevăr atât de sumbru și nici nu a explicat intrigă.Rămâne, deci, să mai așteptăm puțin până vom afla detalii despre peliculă care în mod sigur o va avea pe Scarlett Johansson.

Sursă traducere: filmnow.ro