BlackBerry a anuntat un nou model de telefon / FOTO si DETALII in articol

BlackBerry nu a uitat promisiunea de a lansa noi terminale mobile pana la finele anului acesta si a anuntat lansarea modelului Z30, cel mai mare si cel mai puternic telefon al companiei.

Lansarea acestuia telefon era zvonita inca vara, sub numele de cod A10, noul BlackBerry Z30 fiind primul telefon care ruleaza versiunea 10.2 a noului sistem de operare BlackBerry OS 10, scrie go4it.ro. Telefonul este cel mai mare produs de canadieni pana acum, acesta oferind un ecran cu o diagonala de 5 inci, panoul Super AMOLED si o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli.

 Platforma hardware este si ea cea mai puternica folosita de BlackBerry vreodata, telefonul folosind Qualcomm MSM8960T, o platforma hardware superioara care ofera un nucleu dual-core Krait tactat la 1,7 GHz si un procesor Adreno 320, mai scrie sursa citata.

BlackBerry Z30 va avea 2 GB de memorie RAM, 16 GB de memorie interna, card MicroSD, conectivitate LTE, WiFi a/b/g/n, NFC si o baterie de 2880 mAh. Camerele foto vor avea rezolutii de 8, respectiv 2 MP, cea frontala.

Sursa foto: go4it.ro