BLAGA a anuntat cand se va reuni COMISIA de UNIFICARE liberala

Presedintele PDL, VASILE BLAGA, a afirmat sambata ca a convenit impreuna cu presedintele PNL ALINA GORGHIU ca pe 5 ianuarie 2015 Comisia de UNIFICARE LIBERALA sa se reuneasca intr-o sedinta in care urmeaza sa fie dezbatute criteriile dupa care se va realiza procesul de UNIFICARE PDL-PNL.

“Am discutat cu doamna presedinte ALINA GORGHIUconvocarea pentru luni 5 ianuarie ora 11,00 a Comisiei de unificare pentru a incepe stabilirea criteriilor dupa care sa se faca unificarea de jos in sus a celor doua partide. Desigur, va trebui sa luam o serie de decizii clare fata de o posibila lege pe care PSD va trebui sa o trimita in Parlament referitoare la declararea neconstitutionala o ordonantei 55. Noi am luat o decizie, dar nu o pot comunica decat dupa ce si ceilalti vor fi de acord cu ea.

CITESTE SI: IOHANNIS: Fostul PNL si fostul PDL nu vor deveni, automat, o echipa coerenta

Colegii mei au propus un set lung de criterii dupa care sa se faca acest proces de unificare. Le voi prezenta in Comisia de unificare liberala”, a afirmat VASILE BLAGA sambata dupa sedinta Colegiul Director al PDL, intrunit sambata la Palatul Parlamentului. 

CITESTE SI: VASILE BLAGA: Colegiul Director al PDL a validat numirile noi la 4 organizatii judetene

Sursa foto: realitatea.net