BLAGA: Am avut o DISCUTIE BARBATEASCA cu TEODOR ATANASIU. MERGEM MAI DEPARTE

Copresedintele PNL VASILE BLAGA a declarat, joi, la Timisoara, ca a avut ”o discutie barbateasca” cu TEODOR ATANASIU si-au lamurit lucrurile, adaugand ca sapte ani liberalii si democrat-liberalii s-au ”batut rau de tot unii cu altii”, dar acum trebuie sa se concentreze pe PSD.

Intrebat, intr-o conferinta de presa, daca TEODOR ATANASIU va fi sanctionat dupa declaratiile sale privind fuziunea PDL cu PNL, VASILE BLAGA a spus ca a avut ”o discutie barbateasca” cu acesta.

”Am avut o discutie barbateasca cu TEODOR ATANASIU, desi de fata au fost si doamne. Lucrurile le-am lamurit, mergem mai departe. Sapte ani ne-am batut rau de tot unii cu altii. Batalia noastra cu PSD e dintotdeauna, desi ne-am batut si intre noi. Sa ne concentram pe PSD acum”, a spus BLAGA.

CITESTE SI: TEODOR ATANASIU: N-am discutat PUBLIC nimic de care sa imi fie JENA

TEODOR ATANASIU nu a putut sa isi sustina discursul, sambata, la Consiliul National al partidului de la Pitesti, dupa ce o parte din cei prezenti in sala l-au huiduit si i-au strigat: “Scuze! Scuze!”, el plecand de pe scena spunandu-le colegilor: “Multumesc pentru primire”.

ATANASIU a fost primit cu huiduieli in momentul in care mers la pupitru si a vrut sa ia cuvantul la Consiliul National (CN) al PNL, care s-a desfasurat la Casa de Cultura din Pitesti. Dupa inceperea discursului, o parte din cei prezenti in sala au inceput sa-i strige lui ATANASIU: “Scuze! Scuze!”.

Copresedintele PNL VASILE BLAGA a incercat sa ii calmeze pe contestatarii lui ATANASIU, facand apel la unitate: “Am o mare rugaminte: va rog sa ne respectam. Am spus ca am trecut peste toate si mergem inainte si va rog sa ne ascultam cu atentie”.

Apelul lui BLAGA a fost insa ignorat, astfel ca TEODOR ATANASIUsi-a intrerupt discursul si a plecat de pe scena, spunandu-le colegilor sai din PNL: “Va multumesc pentru primire”.

Cei care l-au impiedicat pe ATANASIU sa isi sustina discursul l-au aclamat apoi pe CATALIN PREDOIU.

Duminica, la Alba Iulia, TEODOR ATANASIU spunea ca nu este cazul sa isi ceara scuze, asa cum i s-a cerut la Pitesti, pentru discutiile dezvaluite prin stenograme aparute in presa, adaugand ca nici nu intentioneaza sa dea raspunsuri publice pentru discutii de genul celor avute ”cu sotia in bucatarie”.

CITESTE SI: Secretarul general PNL, despre HUIDUIELILE la adresa lui ATANASIU de la CN: DISCURSUL a fost scos din CONTEXT

“Ce discut eu in mediul privat, cu sotia, cu prietenii sau cu altcineva e problema mea si nu trebuie sa dau raspunsuri publice pe cine critic cand barfesc cu sotia in bucatarie. si de aceea nici nu am comentat public niciodata acest lucru. Sper ca si altii sa aiba decenta ca ceea ce inseamna viata privata a unui om sa ramana asa”, spunea ATANASIU.

La jumatatea lunii mai, stenograme ale unor discutii intre lideri ai vechiului PNL, care au avut loc la Bistritia si in care sunt exprimate critici la adresa partenerilor din fostul PDL, au fost publicate in presa.

Sursa foto www.evz.ro