BLAGA: Atentie la cum alegem ministrii pentru noul Guvern! Sa nu poata fi atacati pe coruptie

Co-presedintele PNL VASILE BLAGA a avertizat, sambata, ca PNL sa aiba grija in privinta desemnarii oamenilor in viitorul GUVERN, aratand ca acestia nu trebuie sa-si faca calificarea la locul de munca si sa nu poata fi atacati pe CORUPTIE.

VASILE BLAGA a spus, la Consiliul National al PNL, ca este nevoie de un PROGRAM de GUVERNARE  al PNL care sa fie in acord cu proiectul politic Romania lucrului bine facut si a atentionat in privinta oamenilor care vor fi desemnati in viitorul guvern.

“Ma bucur foarte mult ca se munceste foarte mult, se munceste bine pe Programul de guvernare si termenul de 28 februarie va fi respectat si fiecare organizatie veti avea proiectul de guvernare pe care il veti putea amenda. Dupa ce lucrurile acestea vor fi facute, la un moment dat va trebui imbracat de oameni. De pe acum va spun un lucru:

Daca nu vom avea grija ca el sa fie sustinut de acei oameni care sa nu faca calificarea la locul de munca, sa stapaneasca zonele pe care urmeaza sa le administreze, care sa nu poata fi atacat pe CORUPTIE. Sigur, daca ai fost o zi in politica, sigur mai ai cate o pata, dar sa intelegem ceva, ca daca acesti oameni nu vor fi ei in slujba Romaniei si nu Romania in slujba lor, inseamna ca nu am invatat nimic.”, a afirmat Blaga.

El a spus ca PNL trebuie sa scoata cat mai repede PSD de la guvernare deoarece Victor Ponta, dupa 6 luni in care a fost “pisicut”, acum repeta toate relele pe care le-a facut pana acum.

CITESTE SI: VASILE BLAGA: Declaratiile ELENEI UDREA sunt FANTASMAGORICE si se bat cap in cap 

“De aceea, mare atentie cum ne desemnam oamenii, pentru ca trebuie cat mai repede sa scoatem PSD de la guvernare. Uitati-va la VICTOR PONTA. Sase saptamani a stat, cum spunea cineva, ca un pisicut. In cateva dintre materialele pe care le citeam astazi, vedeam cum o parte din banii din bugetul de stat se duc pe fondurile de reechilibrare. Unde ajung cei mai multi bani? In judetul lui Dragnea. Repeta toata relele pe care le-au facut pana acum, repeta”, a mai spus VASILE BLAGA.

El a mai spus ca in aceasta sesiune parlamentara trebuie finalizate codurile electorale, finantarea partidelor si legea partidelor politice deoarece numai asa PNL va fi cel mai mare partid din Romania si va ramane in inimile oamenilor.

“Evident va trebui sa finalizam in aceasta sesiune codurile electorale , toate legile alegate de alegeri, finantarea partidelor, toate aceste lucruri trebuie rezolvate pentru ca numai astflel vom ramane in inimile oamenilor si numai astfel vom ramane cel mai mare partid din Romania si pentru acest lucru trebuie sa dam jos Guvernul Ponta”, a mai aratat Blaga.

CITESTE SI: ADRIEAN VIDEANU si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si este SUSPENDAT din partid 

Co-presedintele PNL a mai aratat ca PNL are astazi 45% si sarcina noului PNL este sa vina la guvernare.

“Astazi partidul are 45%, asta inseamna ca trebuie sa venim repede la guvernare. Acesta este sarcina noului PNL. Am incredere ca am trecut peste toate orgoliile si am reusit sa aducem partidul in situatia de a fi inscris in registrul partidelor politice si fiecare dintre dumneavoastra sa faceti acest lucru si in etapa urmatoare, veti pune pe picioare cea mai puternica structura pe care a avut-o dreapta in Romania. Numai maine nu-i poimaine, alegerile bat la usa”, a conchis VASILE BLAGA.

Sursa foto: obiectiv.info