BLAGA atentioneaza ca organizatiile care NU vor avea REZULTATE la locale vor fi desfiintate

 Copresedintele PNL VASILE BLAGA le-a transmis peste 1.000 de alesi locali liberali, reuniti sambata la Poiana Brasov, ca alegerile de anul viitor trebuie castigate, atentionandu-i totodata ca va propune Consiliului National al partidului sa fie desfiintate conducerile organizatiilor care nu vor avea performanta.

“Cei care conduc organizatiile si nu inteleg ca baza partidului sunt primarii, presedintii de Consilii Judetene, consilierii locali si judeteni nu-si merita functiile. Anul electoral care urmeaza este extrem de important. Stim cu totii, semnalul se da la locale. Semnalul se da in Bucuresti si asteptam performanta de la organizatiile din Bucuresti. Semnalul se da din capitalele istorice: la Iasi, la Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, de unde asteptam performante, cum asteptam performante de peste tot. Sigur, suntem un partid democratic, avem conduceri in toate judetele, dar le-am spus si vineri in Colegiul Director celor care conduc judetele: nu va desemnati candidatii la masa verde, nu o fac nici eu, nici doamna GORGHIU, pentru ca, sa fie clar, voi propune in Consiliul National al acestui partid ca sa fie desfiintate conducerile ultimelor 10 organizatii ca performante. Noi trebuie sa castigam alegerile”, a subliniat copresedintele PNL.

CITESTE SI: GORGHIU, despre liderii de filiale: Ori gasesc candidatul care sa castige alegerile, ori candideaza

BLAGA le-a spus totodata alesilor locali ai PNL ca are mare incredere in ei ca vor ajuta partidul sa gaseasca cei mai buni candidati. Potrivit acestuia, nu de candidati se duce lipsa, este nevoie de candidati care sa castige, nu doar pentru a umple listele.

Copresedintele PNL si-a exprimat convingerea ca, asa cum anul trecut partidul s-a bazat pe alesii locali pentru alegerea presedintelui Romaniei, asa se va baza si la alegerile din 2016.

CITESTE SI: GORGHIU: Discutiile privind votul pe motiune au inceput, continua saptamana viitoare, inclusiv cu UNPR

“Dar, PSD-ul este un partid tare. Cine crede ca este batut inainte se insala. PSD-ul nu a coborat sub 30% decat in 1996. Dar PSD-ul nu a aratat niciodata mai urat ca acum. Si, de aceea, este sansa noastra sa-l ingenunchem in anul electoral care urmeaza”, a sustinut VASILE BLAGA.

 Sursa foto: realitatea