BLAGA: Basescu sa fie de acord cu candidatul de dreapta, dar atat!

VASILE BLAGA i-a transmis , in aceasta seara, un mesaj de forta presedintelui BASESCU. Liderul PDL considera ca seful statului nu trebuie sa se implice in niciun fel in deciziile noii aliante de dreapta din Romania.

“Nu am nimic pentru ca presedintele BASESCU sa fie de acord cu candidatul pe care dreapta il va alege, din contra, e bine sa fie si dansul de acord. Insa, atat”, a subliniat BLAGA la postul B1 Tv, dand de inteles ca nu va accepta ca presedintele Romaniei sa faca vreo interventie in cadrul noii aliante.

Liderul democrat liberal nu a uitat ca formarea PMP, a dus la slabirea PDL. Motiv pentru care, se gandeste de doua ori, cand vine vorba de o absorbtie a celor din Miscarea Populara in noul proiect al dreptei.

Citeste si: VASILE BLAGA: UNIFICAREA DREPTEI se va face sigur, pornind de la PNL si PDL

“Inca nu stiu ce vrea PMP. PNL stiu ce vrea. Stiu ca se cearta intre ei, asta e treaba lor acum. E problema lor. Poate ar trebui cei din PMP sa regrete atacurile zilnice din campanie, nu la PSD, ci la PDL. Era normal sa ne atace PNL, era normal sa ne atace si sa atacam PSD. Dar nu era normal sa atace niste fosti colegi. Ce au vrut ei sa faca pentru Romania si nu au putut face din PDL? (..) Au plecat ca nu le-au iesit socotelile? Cand am pierdut cu domnul Boc, sase luni n-am scos un cuvant (..) Am eu o vina? Am o vina ca am castigat alegerile din PDL, daca asta e o vina”, a mai spus Blaga.

Presedintele PDL a tinut sa reaminteasca si unul dintre principalele motive pentru care relatia sa cu presedintele Basescu s-a racit.

Citeste si: ANTONESCU: Numele candidatului la prezidentiale il vom anunta in scurt timp in baza cercetarilor sociologice

“Nu critic nimic din actiunile presedintelui cu privire la statul de drept, la justitie, din contra, mi-as dori ca viitorul presedinte sa fie unul ca Traian Basescu. Ce ii reprosez este acest scandal prelungit cu Victor Ponta, care iata ca i-a adus 37 de procente”, a punctat democrat liberalul.

Sursa foto: ampress.ro