Blaga: Basescu sa nu-si faca griji asupra parcursului noului PNL, sa aiba grija cu doamna Udrea de PMP

Blaga: Basescu sa nu-si faca griji asupra parcursului noului PNL, sa aiba grija cu doamna Udrea de PMP

Presedintele Basescu “sa aiba grija cu doamna Udrea de PMP”, pentru ca ACL “nu are nevoie de binecuvantarea nimanui”, a declarat, miercuri, presedintele PDL Vasile Blaga, dupa prima sedinta a Consiliului de conducere al ACL.

Blaga nu crede ca Traian Basescu este printre aceia care se bucura de “noua constructie” ACL, dar Alianta “nu a avut nevoie de binecuvantarea nimanui”.

“Nu avem nevoie de sfaturile nimanui. Stim ce avem de facut suntem oameni responsabili. O sa avem luni un candidat la presedintie, o sa avem si candidat de prim ministru cum scrie in protocol. Noi suntem pe drumul nostru, dansul (Basescu – n.r.) sa aiba grija cu doamna Udrea de PMP. Are de ce avea grija”, a precizat Vasile Blaga intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele PNL Klaus Iohannis.

Citeste si: Iohannis: Abia astept ca presedintele sa faca dezvaluiri despre lucrurile ascunse din CV-urile candidatilor la Presedintie

In legatura cu declaratia presedintelui Traian Basescu care sustinea ca sunt secrete ascunse in CV-urile candidatilor la prezidentiale, Vasile Blaga a afirmat ca “ar fi obligatoriu” ca seful statului “sa le spuna”.

“Cred ca ar fi obligatoriu sa le spuna. Deci, daca are astfel de informatii presedintele, este obligatoriu sa le spuna pentru ca altfel ar putea fi considerate cum ati sugerat si dumneavoastra elemente de presiune asupra unor oamenii, ceea ce nu este corect. Pe de alta parte, sa nu-si faca griji nici dansul si nici altii asupra parcursului noului PNL. Aceasta constructie merge inainte, stiu ca nu se bucura multi de asta”, a adaugat Blaga.

Unii candidati la Presedintie au lucruri ascunse in CV si au apartinut “de anumite institutii”, lucruri pe care alegatorii trebuie sa le stie, a declarat, marti, presedintele Traian Basescu, subliniind ca pe unii ii va “dezbraca public”.

Citeste si: IOHANNIS: LUNI vom anunta CANDIDATUL UNIC al ACL pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE

“Pe unii dintre ei ii voi dezbraca public, va asigur de asta, pentru ca, de exemplu, sunt candidati deja anuntati care au lucruri ascunse in CV-ul lor. Sunt lucruri pe care le tainuiesc, nu le spun. Ori cetatenii trebuie sa stie despre orice candidat tot. Tot ce-i important, nu vorbesc de relatia din familie, nu se baga nimeni in familia nimanui, in relatiile private ale nimanui, dar cand ai apartinut de anumite institutii si nu-ti treci in CV si vrei sa devii presedintele Romaniei, acest lucru n-ai voie sa-l faci”, a afirmat Traian Basescu, la B1 tv.