BLAGA, despre razvratirea MONICAI MACOVEI: Legea trebuie RESPECTATA si de dansa

VASILE BLAGA ii cere MONICAI MACOVEI sa renunte la toane si sa il sustina pe candidatul PDL pentru PREZIDENTIALE, CATALIN PREDOIU, fara rezerve.

Liderul democrat-liberal i-a transmis clar europarlamentarului MACOVEI ca nu se mai poate inscrie in cursa prezidentiala din postura de membru al PDL.

“Partidul, in mod democratic, si-a stabilit candidatul in persoana lui Catalin Predoiu, despre care am convingerea, fara a jigni pe nimeni, ca este cea mai buna solutie la prezidentiale.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: Am deja peste de 200.000 de SEMNATURI pentru candidatura la prezidentiale

 Ma bazez pe faptul ca si dansa il va sprijini pe Catalin Predoiu. Pentru ca pe baza acestor lucruri am purtat si discutiile cu liberalii. Noi le-am vorbit despre o singura oferta, voi(n.r.-liberalii) , la fel, veniti cu un singur candidat”, a declarat BLAGA la Realitatea Tv.

BLAGA a dezvaluit, in premiera, ca MONICA MACOVEI a refuzat, de curand, statutul de candidat din partea PDL la prezidentiale.

Citeste si: VASILE BLAGA: Il felicit pe ANTONESCU, fuziunea i se datoreaza

“Acum trei saptamani in Biroul National a fost intrebata de Radu F Alexandru daca vrea sa candideze si a zis <nu>. Aici nu mergem pe toane”, a conchis liderul democrat-liberal.

Presedintele PDL nu l-a uitat nici pe “auto-exilatul” EMIL BOC cel care declara de curand ca are un mare respect pentru PDL.

“Daca tine asa de mult la partid de ce nu se implica in dezbaterile publice?! El este membru in Biroul Politic al PDL”, S-A INTREBAT RETORIC BLAGA, care a amintit si de sustinerea pe care BOC a aratat-o pentru PMP in ultima perioada:

“Nu am vorbit cu dansul, pentru ca a jucat la doua capete, cu Miscarea Populara. Apoi, in campania electorala sustinerea pentru PMP…. Noi am fi fost al doilea partid din Romania, si nu PNL-ul si altele ar fi fost discutiile, daca ne-ar fi sustinut.

A jignit partidul cu mitingul de la Cluj, cand a strans 20 000 oameni pentru PMP”, a punctat BLAGA.