BLAGA ii raspunde lui BASESCU: Fara PDL nu ar fi devenit ceea ce este

Vasile BLAGA nu a stat prea mult pe ganduri si i-a dat replica lui Traian BASESCU! Dupa ce presedintele Romaniei a declarat ca liderul PDL este o mare dezamagire politica, Blaga i-a reamintit sefului statului ca fara PDL “nu ar fi devenit ceea ce este din punct de vedere politic.”

“Domnul presedinte Traian BASESCU poate sa ma atace oricand, mi-am asumat acest lucru. Dar nu-i voi permite sa atace PDL. Acest partid, si numai acest partid, l-a ajutat si i-a fost aproape de fiecare data cand a avut probleme (in cele doua suspendari), precum si in devenirea sa politica (alegerile prezidentiale)”, a scris Vasile BLAGA pe pagina personala de Facebook.

Citeste si: Basescu: BLAGA e o uriasa DEZAMAGIRE. Dupa europarlamentare, dreapta trebuie sa aiba un singur candidat

Presedintele democrat liberalilor spune ca ii recunoaste lui Traian BASESCU “meritul de a fi un candidat de exceptie”, insa acest lucru nu-i da dreptul sa ponegreasca PDL, care “i-a sustinut toate proiectele politice de modernizare a statului roman si atunci cand era in opozitie si cand era la guvernare”.

“Eu nu astept din partea domnului presedinte Basescu niciun gest de recunostinta, pentru ca el nu crede ca in politica se fac asemenea gesturi. Dar cred ca acest partid merita sa fie respectat. Fiecare dintre noi datoreaza cate ceva PDL si nu este corect sa fie atacat. Il rog pe domnul presedinte Basescu sa nu creeze transee peste care nu se vor putea construi punti dupa aceste alegeri”, a mai scris BLAGA.

Citeste si: BASESCU: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare sa manance mazare si sa-i dea portul mascariciului national

Sursa foto: realitatea.net