Blaga ii vrea pe Tariceanu si pe Rus in PDL. Vezi ce spune despre o posibila candidatura a lui Boc la prezidentiale

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca i-ar vrea pe Calin Popescu Tariceanu si pe Ioan Rus in PDL, insa a punctat ca este constient de faptul ca cei doi nu ar parasi niciodata partidul din care fac parte.

“Da, as vrea ca Tariceanu sa intre in PDL, dar stiu ca este imposibil. Sau domnul Rus. Va spun doua nume care atat de mult tin la partidele lor incat nu ar intra niciodata in alt partid”, a spus Blaga, duminica seara.

In privinta lui Mihai Razvan Ungureanu, liderul democrat-liberalilor a precizat ca, daca acesta ar reveni in partid, atunci alegerile interne pentru nominalziarea prezidentiabilului ar putea fi amanate dupa data de 15 decembrie.

“Daca liderul Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, va veni in PDL si va dori sa se inscrie in cursa interna pentru a fi desemnat candidat la Cotroceni, atunci alegerile interne in PDL pentru nominalizarea prezidentiabilului ar putea fi amanate dupa termenul de 15 decembrie”, a spus Vasile Blaga.

In ceea ce priveste o posibila candidatura a lui Emil Boc la prezidentiale din partea PDL, Vasile Blaga a spus ca fostul premier este un om respectat in partid, care a contribuit, impreuna cu Stolojan, la unitatea PDL. “Acelasi respect, a precizat Vasile Blaga, il am si pentru domnul Stolojan, pentru ca ne-a intins o mana, atunci cand ne-a fost cel mai greu, in 2001-2002”.