BLAGA il pune la SECTORUL 6 pe incompatibilul STEFAN FLORESCU! Banii negri din petrol vorbesc pentru liderul liberal?

Copresedintele Partidului National Liberal (PNL) VASILE BLAGA vrea sa il puna candidat la PRIMARIA SECTORULUI 6 pe STEFAN FLORESCU, traseitul care a mai trecut si pe la PC si PSD! Liderul liberal s-ar fi lasat convins de fostul sef incompatibil de la Directia Administratiei Pietelor din Sectorul 4 in urma unei intalniri de taina care a avut loc vineri la sediul din Aleea Modrogan, potrivit jurnalistului Grigore Cartianu.

Grigore Cartianu a scris intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca STEFAN FLORESCU s-a prezentat, plin de umilinta, la sediul central al PNL pentru a-l convinge pe VASILE BLAGA ca el este cea mai buna solutie pentru postul de candidat, din partea liberarilor, pentru PRIMARIA SECTORULUI 6! Si, conform reputatului jurnalist, a reusit sa-l convinga pe VASILE BLAGA!

CITESTE SI: STEFAN FLORESCU ARE NOI PROBLEME. FRATELE SAU A FOST ACUZAT DE EVAZIUNE FISCALA

Problema este ca toata situatia denota faptul ca locurile de candidati au fost scoase la mezat, iar din aceasta combinatie nu lipsesc nici banii negri din petrol, un subiect care nu este deloc necunoscut de liderul liberalilor. Mai mult, se pare ca, in foarte scurt timp, vor aparea si o serie de inregistrari audio interesante legate de acest subiect!

Grigore Cartianu a scris in postarea mai sus amintita si un top al tinichelelor si problemelor pe care le are STEFAN FLORESCU si care ar trebui sa le dea de gandit liberalilor. O nominalizare a lui STEFAN FLORESCU in postura de candidat al PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6 nu ar fi altceva decat o masura echivalenta cu o sinucidere politica, la fel ca si in cazul lui CRISTIAN BUSOI la PRIMARIA CAPITALEI, noteaza Grigore Cartianu pe pagina sa de Facebook.

“1. STEFAN FLORESCU este un vechi om al lui DAN VOICULESCU, candidand din partea PC la ALEGERILE LOCALE din 2012 tot la PRIMARIA SECTORULUI 6.

2. STEFAN FLORESCU are legaturi dubioase cu lumea interlopa din SECTORUL 6.

3. STEFAN FLORESCU a fost declarat incompatibil de inspectorii ANI dupa ce a amestecat, in numeroase randuri, afacerile private cu o functie publica.

4. STEFAN FLORESCU s-a imbogatit nefiresc de mult din pozitia de sef al Directiei Administratiei Pietelor din Sectorul 4, functie pe care a ocupat-o timp de mai multi ani pana in momentul in care a fost dat afara de actualul primar interimar Daniel Baluta.

5. STEFAN FLORESCU a fost implicat in multe scandaluri privind cheltuirea banilor publici pe care i-a avut pe mana.

6. STEFAN FLORESCU a fost consilierul lui Cristian Popescu Piedone, admirator declarat al lui Victor Ponta si mare fan al lui Ion Iliescu.

7. STEFAN FLORESCU are un comportament megalomanic, finantand aparitia unei fituici gratuite in care se lauda pe el insusi de la prima pana la ultima pagina.

8. Mitomania l-a impins pe STEFAN FLORESCU ca, in campania electorala din 2012, sa anunte ca este sustinut de fostul primar general penal Sorin Oprescu, obligandu-l pe acesta sa dezminta public.

9. STEFAN FLORESCU are un limbaj golanesc, proiectat si pe ecranele tv.

10. STEFAN FLORESCU fura in mod regulat startul in campania electorala, amplasand corturi de promovare personala in intersectiile aglomerate din SECTORUL 6“, sunt cele zece motive invocate de Grigore Cartianu pe Facebook.

Sursa foto: facebook / grigore cartianu