BLAGA la DNA: Am declarat clar ca NU AM CUNOSTINTA despre nicio SPONSORIZARE de la BUZAIANU

Copresedintele PNL VASILE BLAGA a afirmat marti, la iesirea de la DNA, ca a declarat in fata procurorilor FOARTE CLAR CA NU ARE CUNOSTINTA despre nicio SPONSORIZARE de 3 milioane de euro sau dolari din partea lui BOGDAN BUZAIANU, relateaza Agerpres.

“Am fost citat in calitate de martor in dosarul pe care deja il stiti. Am declarat foarte clar ca nu am cunostinta despre nicio sponsorizare de 3 milioane de euro sau dolari din partea domnului Buzaianu si ca lucrurile acestea nu s-au discutat niciodata in partid, cel putin in prezenta mea”, a spus Blaga.

Referitor la intrebarea adresata de jurnalisti la intrare in DNA privind posibilitatea ca Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a CNI, sa fi adus bani la PDL, Blaga a precizat ca nu exista nicio declaratie a ei in acest sens. “Poate doamna Udrea. Nu exista declaratie a doamnei Topoliceanu ca as fi fost intr-o camera in care sa fi fost adusa o geanta cu nu stiu ce, nici macar cu bani”, a precizat liderul PNL.

CITESTE SI: VASILE BLAGA, AUDIAT LA DNA INTR-UNUL DIN DOSARELE ELENEI UDREA

Cat priveste faptul ca numele sau a fost invocat in legatura cu finantarea ilegala pentru partide de catre Gabriel Sandu, Dorin Cocos, Darius Valcoc, Blaga a spus ca a raspuns de fiecare data ca nu are nicio implicare. “Nu am nicio legatura de niciun fel cu afaceri ilegale sau sponsorizari ilegale de acest gen”, a subliniat Blaga.

Sursa foto: romaniatv